Search
Generic filters

Få oversikt i THX-jungelen

iOS-appen THX Tune-Up viser nå de siste THX-sertifiserte produktene.

THX Tune-Up er en gratis app som skal lose deg gjennom prosessen med å justere din TV, projektor og høyttalere, på optimal måte.

En ny funksjon, som hittil kun er tilgjengelig for iOS-enheter, gir dessuten oversikt over de nyeste THX-godkjente produktene på markedet.

Du kan søke etter produkttype og globalt område, deretter dukker en liste opp over kommende og eksisterende THX-sertifiserte produktmodeller. Interessante produkter kan dessuten lagres i en favorittliste, for senere gjennomsyn.

Vi minner om at THX-godkjenning ikke nødvendigvis betyr at produktet er bedre enn et ikke-sertifisert produkt, bare at det oppfyller minimumskravene THX har satt.

THX Tune-Up er tilgjengelig via iTunes App Store.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.