Trådløs lyd

Miniatyrutgave av den trådløse Bluetooth-høyttaleren UE Boom.
Annonse
Annonse
forfatter

Det Logitech-eide lydfirmaet Ultimate Ears har hatt en pen suksess med lomme-boomboxen UE Boom. Den er også blant våre favoritter blant små, bærbare Bluetooth-høyttalere. Nå får den en lillebror, som logisk nok har fått navnet Mini Boom. I likhet med storebror er det snakk om en robust høyttaler som tåler å bli stappet i ryggsekken eller skvises i lommen når man skal av sted. Overflaten er av gummi, rammet inn av et metallskjelett.

Selv om de ytre målene har krympet, loves det dyp bass og klar diskantgjengivelse. Det loves også fantastisk stereolyd, men det krever riktignok to høyttalere. I likhet med sin storebror man nemlig koble sammen to stykker via den tilhørende appen, så man kan lytte i stereo eller dekke et større område med musikk fra to monohøyttalere.

Batteritiden er oppgitt til ti timer. Lading skjer via mikro-USB-kabel. UE Mini Boom er tilgjengelig i flere farger, blant annet oransje, lilla, rød, gul og svart.

Fakta UE Mini Boom
Maksimalt lydtrykk: 86 dB
Bestykning: 2 stk. 1,5″ fulltoneelementer, 1 stk. 3” x 1,5″ slavebass.
Frekvensområde: 130 Hz – 20.000 Hz (linearitet ikke oppgitt)
Mål: 11,1 x 6,1 x 6,7 cm (BxHxD)

logitech.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Det er i hvert fall hva som hevdes om Mad Catz R.A.T. DWS trådløse spillmus.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
AOC og Porsche Design har med PD27 gått sammen om å lage en fet 240 Hz gamingskjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.