High-End

En av de aller beste forsterkerne i noensinne har testet, var fra Ayre. Derfor er vi litt spent på den nye 200 w stereoforsterkeren VX-R. Som er basert på toppmodellen MX-R.

Forsterkeren er bygget rundt et helstøpt aluminiumschassis, med utfreste spor hvor strømforsyninger og utgangskretsene er elektrisk og mekanisk skilt fra hverandre.
VX-R er basert på samme teknologi som den 300 w kraftige MX-R monoforsterkeren, bare skalert ned til 200 w per kanal, og i ett og samme aluminiumskabinett.
Den er bare 9,5 cm høy og ikke bredere enn 44 cm, men veier likevel 35 kilo. Med muskler må vi tillegge. For VX-R er en av disse forsterkerne som klarer å doble effekten til 400 w når motstanden halveres til 4 ohm. Innvendig sitter Ayres ThermalTrak transistorer på utgangen, som ikke endrer elektrisk verdi med temperatur, spesiallagede polypropylenkondensatorer, og støyfilter montert etter strømkontakten på baksiden.
Mye er spesialtilpasset VX-R, som motstander, akkurat som på monoforsterkeren MX-R, som du forøvrig kan lese testen på her.
Ayre har priset VX-R allerede, og den vil koste omlag 130.000 kroner når den kommer til Norge i løpet av de neste månedene.
Mono AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.