Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Garmin Enduro for ultrasport

Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.

Garmin har laget Enduro for ultrasportutøvere som løper lenge eller i vanskelig terreng. Treningsklokken har GPS-sporing og en spesiell strømsparemodus som samme med Garmins Glass med solcellelading, kan forlenge batteritiden i opptil 65 dager.

Klokken har fått flere avavanserte funksjoner for terrengløpere, som kan øke prestasjonen og sørge for at løperen føler seg tryggere i nedover og oppoverbakker.

Dan Bartel hos Garmin sier at de har tenkt på utøvere som skal løpe i vanskelig terreng i lengre tid, og de har forsøkt å gjøre den så robust og anvendelig som mulig

– Med Enduro på håndleddet kan ultrasportutøveren fokusere på konkurransen i stedet for batteritiden, sier Bartel.

Annonse

Klokken kommer i to versjoner. Enten med urkassen i rustfritt stål eller med karbongrått, titanbelagt DLC-belegg.

Når klokken er fulladet kan den gi opptil 70 timers batteritid i GPS-modus, men den kan økes ytterligere med 10 timer, dersom man bruker solcellelading.

Annonse

 

Den har også pulsmåling på håndleddet, og en Pulse Ox-sensor som kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking, i følge Garmin.

Klokken kan også kobles til Garmin inReac Mini, en liten toveis dings for satellittkommunikasjon, sånn at man kan sende og ta imot meldinger, og dele posisjonen også hvis man er utenfor mobildekning.

Den kan også sende SOS-varsler til et globalt supportsenter som automatisk varsler oppførte nødkontakter og redningspersonell.

Enduro er tilgjengelig nå til 9599 i grått. og 10799 kr i DLC.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.