TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Garmin Enduro for ultrasport

Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.

forfatter
Publisert 20.02.21 - 12:00

Garmin har laget Enduro for ultrasportutøvere som løper lenge eller i vanskelig terreng. Treningsklokken har GPS-sporing og en spesiell strømsparemodus som samme med Garmins Glass med solcellelading, kan forlenge batteritiden i opptil 65 dager.

Klokken har fått flere avavanserte funksjoner for terrengløpere, som kan øke prestasjonen og sørge for at løperen føler seg tryggere i nedover og oppoverbakker.

Dan Bartel hos Garmin sier at de har tenkt på utøvere som skal løpe i vanskelig terreng i lengre tid, og de har forsøkt å gjøre den så robust og anvendelig som mulig

– Med Enduro på håndleddet kan ultrasportutøveren fokusere på konkurransen i stedet for batteritiden, sier Bartel.

Klokken kommer i to versjoner. Enten med urkassen i rustfritt stål eller med karbongrått, titanbelagt DLC-belegg.

Når klokken er fulladet kan den gi opptil 70 timers batteritid i GPS-modus, men den kan økes ytterligere med 10 timer, dersom man bruker solcellelading.

 

Den har også pulsmåling på håndleddet, og en Pulse Ox-sensor som kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking, i følge Garmin.

Klokken kan også kobles til Garmin inReac Mini, en liten toveis dings for satellittkommunikasjon, sånn at man kan sende og ta imot meldinger, og dele posisjonen også hvis man er utenfor mobildekning.

Den kan også sende SOS-varsler til et globalt supportsenter som automatisk varsler oppførte nødkontakter og redningspersonell.

Enduro er tilgjengelig nå til 9599 i grått. og 10799 kr i DLC.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde