Nyhet

Nytt Razer DeathStalker med lavere profil

Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.

DeathStalker V2 057 H R1

DeathStalker V2 057 H R1

At mekaniske taster er langt bedre enn membrantastene man finner i de fleste bærbare maskiner (og de fleste løse PC-tastaturer), burde ikke overraske noen. Men skal det være enda raskere og mer presist, skal de mekaniske tastene detekteres av infrarødt lys i stedet for elektriske kontakter. Det mener i hvert fall Razer, som har brukt optomekaniske taster i toppmodellene sine i en stund.

Det finner man også i de tre nye tastaturene som Razer nettopp har lansert, hhv DeathStalker V2, DeathStalker V2 Pro og DeathStalker V2 Pro Tenkeyless.

Felles for alle de tre modellene er optiske lavprofiltaster, hvor kontakten avleses med infrarødt lys. Tastene fås i to varianter: Med og uten merkbart og hørbart klikk.

Razer lover ultrapresis skanning og en lang levetid for kontaktene på 70 millioner tastetrykk. Alminnelige mekaniske taster har til sammenligning en levetid på 40-50 milllioner tastetrykk.

DeathStalker V2 Pro Tenkeyless er et optisk tastatur uten kabel og numeriske taster. (Foto: Razer)

De to Pro-versjonene er trådløse tastaturer, mens den normale Deathstalker V2 er kablet. Tenkeyless-versjonen er en kompakt utgave uten separate numeriske taster på høyre side av tastaturet.

Velger man batteridrift er batteritiden 40 timer i det komplette tastaturet og 50 timer i den mindre varianten.

Razer DeathStalker V2 Pro er tilgjengelig nå til €250, mens DeathStalker V2 Pro Tenkeyless og DeathStalker V2 kommer senere i sommer til henholdsvis €220 og €200.

Les videre
Exit mobile version