Xtorm lader trådløst

Lad mobilen helt trådløst med Xtorms nye batteripakke.
forfatter

Å ha med seg en batteripakke i vesken er redningen i nøden når batterimåleren på mobilen begynner å blinke rødt. Og det finnes mange å velge blant, som vi skrev om i vår batteriguide i fjor sommer. Men da gjelder det også at man har husket å ta med seg ladekabelen.XW200 - Wireless-Power-Bank-10.000 - 003 HR

Xtorms nye XW200 «Wireless Power Bank 10.000» kvitter seg med dette problemet med støtte for trådløs lading med Qi-standarden. Det er bare å legge mobilen oppå laderen, så fullades batteriet igjen. Forutsett at man har en mobil med Qi-støtte for eksempel Nexus 4-7, Nokia Lumia 920-928 eller nyere, HTC Droid DNA, Samsung S5 og nyere. Det finnes også ulike mobildeksler som gir Qi-støtte.

Batteriet har, som navnet antyder, en kapasitet på 10.000 mAh, som skal holdae til 4-5 ladinger. Prisen er 79 euro på deres nettside.

XW201--Wireless-Charging-Station-Qi---002-LR

 

For den som vil lade hjemme, så har Xtorm også lansert ladeplaten XW201 med vanlig nettadapter.

www.xtorm.eu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.