Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Xiaomi lanserer Mi Smart Band 6

Kommer i hele seks forskjellige farger.

Det nye Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skjerm. Den ovale skjermen har en oppløsning på 326 ppi, som gir brukerne et godt overblikk for hurtig visning av viktig statistikk og varsler, når man er på farten eller i midten av en intens treningsøkt, lover Xiaomi.

Enheten støtter også tilpassede urskiver med over 60 temaer, som brukeren kan justere og tilpasse.

Xiaomi Mi Smart Band 6

Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skjerm. (Foto: Xiaomi)

Stort utvalg av treningsmoduser

Mi Smart Band 6 er først og fremst et treningsarmbånd med innebygd aktivitetsmåler, som inkluderer 30 forskjellige treningstyper. Her finner man blant annet innendørs trening som tøying og HIIT, samt gymnastikk, zumba og street dance.

Armbåndet tilbyr også automatisk måling av 6 alminnelige treningsaktiviteter for å sikre at viktig statistikk for sporadisk aktivitet i løpet av dagen registreres korrekt og inkluderes i den daglige aktivitetsmålingen.

Annonse

Brukeren får også en rekke sunnhetsovervåkningsfunksjoner. Her finner man for eks. SpO2-måling, nøyaktig pulsmåling og en søvnmåler, som registrerer dine søvnsykluser inkludert REM og pustekvalitet. Enheten leveres også med stressmåling samt en omfattende værmeldingsveiledning.

Mi Smart Band 6 støtter i alt 30 forskjellige treningstyper, herunder sykling, (Foto: Xiaomi)

Annonse

Mi Smart Band 6 har opptil 14 dagers batterilevetid og en praktisk magnetisk port til rask oppladning. Mi Smart Band 6 er sertifsert til 5 ATM vannmotstand og kan brukes under svømming, snorkling eller boblebad. Enheten leveres med armbånd i 6 forskjellige farger.

Prisen blir EUR 44,99.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.