Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Xbox One kommer i september

Endelig! Microsoft har nettopp meddelt at Xbox One kommer i norske butikker til september.

Skrevet av / 19.03.14 - 15:25
Xbox One kommer i september

Det er nå ganske lenge siden Microsoft lanserte sin nye spillkonsoll Xbox One. Det skjedde i forbindelse med E3-messen i juni i fjor, og siden da har norske Xbox-fans bare måttet vente og vente og vente og vente.

Men nå er det lys i enden av tunnelen, som man sier. I en pressemelding skriver Microsoft at Xbox One blir tilgjengelig i Norge til september, altså om et halvt års tid!

Med lanseringen av Xbox One på det norske markedet, kan våre fans se frem til en rekke eksklusive titler, som for eksempel Titanfall, Forza 5, Ryse: Son of Rome og Kinect Sports Rivals. Vi har også en rekke nye titler og opplevelser klare, blant annet noen av de mest påventede titler til Xbox One: Halo, Watch Dogs, Project Spark, Tom Clancy’s The Division, Sunset Overdrive, Destiny og mange flere,” skriver Microsoft videre i pressemeldingen og lover at man vil komme tilbake i løpet av april med mer informasjon om lanseringen.

Flere av spilltitlene skrev vi allerede om i forbindelse med fjorårets presentasjon av den nye konsollen.

Om racerspillet Forza 5 skrev vi blant annet, at spillet inkluderer en helt ny bil fra McLaren – nemlig P1. I virkeligheten er det kun produsert to eksemplarer av denne modellen, som er så høyteknologisk at den ikke engang får kjøre på Formel 1-banen. Og både denne og andre biler ser fantastiske ut i Forza 5. Foruten glimrende grafikk, som til fulle utnytter Xbox Ones høye polygonoppløsning, er det meget livaktig fargedybde i spillet. Selv lakken på bilene kan man se med sine mange nyanser, og med ekte 60 bilder pr. sekund ser det meget realistisk ut.

Forza5_CarReveal_Lamborghini_Aventador LP700-4_WM

En annen kul detalj ved Forza 5 er at autopiloten med tiden lærer hvordan du kjører, hvilket betyr at kjøreassistenten i spillet bedre kan guide deg inn og ut av svingene. Det betyr også at du kan spille mot dine venner online, selv om de slettes ikke er logget på! Deres autopilot har nemlig også lært hvordan de kjører, så derfor kan du spille mot simulerte utgaver av dine venner.

Vi følger opp historien, så snart vi får mer informasjon fra Microsoft.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top