Search
Generic filters

Wi-Fi-harddisk gir smartmobilen superkrefter

Med den nye, bærbare harddisken DashDrive Air fra ADATA får smarmobilen superkrefter, med 500 GB ekstra lagring og med innebygd lading og Wi-Fi-hotspot.

Harddisken, som kommuniserer trådløst med din smartmobil eller nettbrett, gir 500 GB ekstra lagringskapasitet. Bruk den for eksempel til å lagre all din musikk og video. Innholdet kan så strømmes på direkten tilbake til mobilen eller nettbrettet fra harddisken når du vil ha tilgang på det. Det gjelder også video i HD-kvalitet. DashDrive Air AE800, som er harddiskens fulle navn, støtter enheter med både iOS og Android operativsystem. Bare installer gratisappen DashDrive Air Elite, og du er i gang.

Harddisken fungerer ikke bare med smartmobiler og nettbrett, men også med vanlige stasjonære og bærbare datamaskiner. Dermed kan du raskt sikkerhetskopiere data helt trådløst, uten å styre med kabler.

I trådløs modus kan opptil tre brukere strømme video i 1080p-kvalitet samtidig, og fem brukere kan strømme i 720p-kvalitet.

Trådløs hotspot
DashDrive Air kan også brukes som en trådløs hotspot, og kan dele den eksisterende internett-tilkoblingen med opptil åtte enheter. Brukerne kan både hente data fra den trådløse harddisken og samtidig bruke DashDrive Air til å være tilkoblet nettet.

Bærbar lader
En annen kjekk funksjon er at den bærbare harddisken kan brukes til å lade opp mobilen eller nettbrettet. Den har nemlig et innebygd batteri på 5200 mAh, som enten driver harddisken i inntil åtte timer, eller bruk deler av kapasiteten på å lade mobilen eller nettbrettet. Det innebygde batteriet lader med vanlig USB 2.0 eller 3.0.

Den bærbare ADATA DashDrive Air måler 13,4 x 8 x 2,15 centimeter og veier 215 gram. Veiledende pris er 889 kroner.

adata-group.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.