Gadgets

Med den nye, bærbare harddisken DashDrive Air fra ADATA får smarmobilen superkrefter, med 500 GB ekstra lagring og med innebygd lading og Wi-Fi-hotspot.
Annonse
Annonse
forfatter

Harddisken, som kommuniserer trådløst med din smartmobil eller nettbrett, gir 500 GB ekstra lagringskapasitet. Bruk den for eksempel til å lagre all din musikk og video. Innholdet kan så strømmes på direkten tilbake til mobilen eller nettbrettet fra harddisken når du vil ha tilgang på det. Det gjelder også video i HD-kvalitet. DashDrive Air AE800, som er harddiskens fulle navn, støtter enheter med både iOS og Android operativsystem. Bare installer gratisappen DashDrive Air Elite, og du er i gang.

Harddisken fungerer ikke bare med smartmobiler og nettbrett, men også med vanlige stasjonære og bærbare datamaskiner. Dermed kan du raskt sikkerhetskopiere data helt trådløst, uten å styre med kabler.

I trådløs modus kan opptil tre brukere strømme video i 1080p-kvalitet samtidig, og fem brukere kan strømme i 720p-kvalitet.

Trådløs hotspot
DashDrive Air kan også brukes som en trådløs hotspot, og kan dele den eksisterende internett-tilkoblingen med opptil åtte enheter. Brukerne kan både hente data fra den trådløse harddisken og samtidig bruke DashDrive Air til å være tilkoblet nettet.

Bærbar lader
En annen kjekk funksjon er at den bærbare harddisken kan brukes til å lade opp mobilen eller nettbrettet. Den har nemlig et innebygd batteri på 5200 mAh, som enten driver harddisken i inntil åtte timer, eller bruk deler av kapasiteten på å lade mobilen eller nettbrettet. Det innebygde batteriet lader med vanlig USB 2.0 eller 3.0.

Den bærbare ADATA DashDrive Air måler 13,4 x 8 x 2,15 centimeter og veier 215 gram. Veiledende pris er 889 kroner.

adata-group.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
Etter opptøyene i Washington har de sosiale mediene tatt noen grep. Er det sensur eller ren nødvendighet?
SoundBeamer er en lydenhet for skrivebordet, som stråler lyden direkte til hvert øre.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sony a1 får ikke bare 8K-video og 50 Mp, det er gnistrende raskt også.
BMWs kommende elbil får kjørt seg på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.