TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Wi-Fi-harddisk gir smartmobilen superkrefter

Med den nye, bærbare harddisken DashDrive Air fra ADATA får smarmobilen superkrefter, med 500 GB ekstra lagring og med innebygd lading og Wi-Fi-hotspot.

forfatter
Publisert 02.10.13 - 15:58

Harddisken, som kommuniserer trådløst med din smartmobil eller nettbrett, gir 500 GB ekstra lagringskapasitet. Bruk den for eksempel til å lagre all din musikk og video. Innholdet kan så strømmes på direkten tilbake til mobilen eller nettbrettet fra harddisken når du vil ha tilgang på det. Det gjelder også video i HD-kvalitet. DashDrive Air AE800, som er harddiskens fulle navn, støtter enheter med både iOS og Android operativsystem. Bare installer gratisappen DashDrive Air Elite, og du er i gang.

Harddisken fungerer ikke bare med smartmobiler og nettbrett, men også med vanlige stasjonære og bærbare datamaskiner. Dermed kan du raskt sikkerhetskopiere data helt trådløst, uten å styre med kabler.

I trådløs modus kan opptil tre brukere strømme video i 1080p-kvalitet samtidig, og fem brukere kan strømme i 720p-kvalitet.

Trådløs hotspot
DashDrive Air kan også brukes som en trådløs hotspot, og kan dele den eksisterende internett-tilkoblingen med opptil åtte enheter. Brukerne kan både hente data fra den trådløse harddisken og samtidig bruke DashDrive Air til å være tilkoblet nettet.

Bærbar lader
En annen kjekk funksjon er at den bærbare harddisken kan brukes til å lade opp mobilen eller nettbrettet. Den har nemlig et innebygd batteri på 5200 mAh, som enten driver harddisken i inntil åtte timer, eller bruk deler av kapasiteten på å lade mobilen eller nettbrettet. Det innebygde batteriet lader med vanlig USB 2.0 eller 3.0.

Den bærbare ADATA DashDrive Air måler 13,4 x 8 x 2,15 centimeter og veier 215 gram. Veiledende pris er 889 kroner.

adata-group.com

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde