For skurker og presidenter

Zero Halliburton ser ut som noe fra en actionfilm. Og det er ikke uten grunn, for de gromme koffertene har ofte blitt brukt av filmskurker. Og av USAs president.
Annonse
Annonse
forfatter

Hvis du har en superskurk i magen, ligger det rimelig nok under din verdighet å nøye deg med en alminnelig hardshell-koffert i ABS-plast, når du reiser på charterferie. Skal du møtes av medpassasjerer og kabinpersonale med et blikk av frykt, blandet med misunnelse, blir svaret utvilsomt den nye Geo Aluminum-serien fra Zero Halliburton.

Zero Halliburton har historiske røtter, når det gjelder grom håndbagasje: Under Den kalde krigen hadde den amerikanske presidenten alltid en attachémappe i aluminium med seg. Mappen inneholdt oppskytingskodene til USAs atomraketter. Og den var naturligvis levert av Zero Halliburton. Nå kan du kjøpe deg til den samme følelsen av makt med de kynisk utseende trallene og attachéveskene i varmebehandlet aluminium.

Stil koster, både på badevekten og i tegneblokka. En tralle i kabinmål koster rundt 700 dollar og veier rundt fem kg, hvilket er nettopp vektgrensen for håndbagasje for charterpassasjerer på SAS’ økonomiklasse. Men har du råd og ego til å trille rundt på en slik koffert, velger du sannsynligvis i forveien å reise på en klasse hvor flyselskapet er mindre nøye på vekten. Reiser du til ditt hemmelige hovedkvarter på businessklasse, kan du ha med to kabinkofferter, hver på åtte kg. Da blir det plutselig plass til både tannbørste, hårmiddel (men maks. én desiliter på grunn av sikkerhetskontrollen), dine nukleære avfyringskoder og skurkekappen.

Koffertene ser gromme ut, og har været brukt av både helter og skurker i mange filmer. For eksempel i “Inception” og “Mission Impossible 4″.

zerohalliburton.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.