Search
Generic filters

Verdens ondeste håndbagasje

Zero Halliburton ser ut som noe fra en actionfilm. Og det er ikke uten grunn, for de gromme koffertene har ofte blitt brukt av filmskurker. Og av USAs president.

Hvis du har en superskurk i magen, ligger det rimelig nok under din verdighet å nøye deg med en alminnelig hardshell-koffert i ABS-plast, når du reiser på charterferie. Skal du møtes av medpassasjerer og kabinpersonale med et blikk av frykt, blandet med misunnelse, blir svaret utvilsomt den nye Geo Aluminum-serien fra Zero Halliburton.

Zero Halliburton har historiske røtter, når det gjelder grom håndbagasje: Under Den kalde krigen hadde den amerikanske presidenten alltid en attachémappe i aluminium med seg. Mappen inneholdt oppskytingskodene til USAs atomraketter. Og den var naturligvis levert av Zero Halliburton. Nå kan du kjøpe deg til den samme følelsen av makt med de kynisk utseende trallene og attachéveskene i varmebehandlet aluminium.

Stil koster, både på badevekten og i tegneblokka. En tralle i kabinmål koster rundt 700 dollar og veier rundt fem kg, hvilket er nettopp vektgrensen for håndbagasje for charterpassasjerer på SAS’ økonomiklasse. Men har du råd og ego til å trille rundt på en slik koffert, velger du sannsynligvis i forveien å reise på en klasse hvor flyselskapet er mindre nøye på vekten. Reiser du til ditt hemmelige hovedkvarter på businessklasse, kan du ha med to kabinkofferter, hver på åtte kg. Da blir det plutselig plass til både tannbørste, hårmiddel (men maks. én desiliter på grunn av sikkerhetskontrollen), dine nukleære avfyringskoder og skurkekappen.

Koffertene ser gromme ut, og har været brukt av både helter og skurker i mange filmer. For eksempel i “Inception” og “Mission Impossible 4″.

zerohalliburton.com

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.