Search
Generic filters

Verdens første øyestyrte PC

Svenske Tobii er først i verden til å lansere PC-er som kan styres med øyet!

De nye PC-ene Tobii I-12 og I-15 kan styres med synet! Tobii kaller teknologien Gaze Interaction, som lar deg styre PC-en via en innebygd øyestyringsenhet.

Det kan for fullt funksjonelle mennesker virke som et dyrt leketøy, men det er her snakk om datamaskiner som er optimert for personer med nedsatt bevegelighet. Tenk cerebral parese, Retts syndrom, ALS eller slag/afasi – folk som er avhengige av alternativ og supplerende kommunikasjon for å bli hørt og kunne leve et mer selvstendig liv.

Alltid tilgjengelig, alltid på
Om det gjelder kommunikasjon ansikt til ansikt eller med personer som befinner seg langt borte, skal I-Series kunne tilpasse seg din livsstil. Maskinen kan brukes innendørs, utendørs, i sengen, ved middagsbordet – hvor som helst, når som helst.

Mer sosial kommunikasjon
Tobii I-Series skal gjøre det enklere å være sosial. Et stort utvalg av programvare og funksjoner gjør det enklere å kommunisere til daglig, både gjennom tale eller via e-post, tekstmeldinger, chat, Skype, eller gjennom telefonsamtaler med avansert Bluetooth-teknologi. Brukeren kan også ta bilder og dele dem via e-post eller sosiale medier, surfe på nettet, spille spill, bruke vanlige PC-programmer og styre omgivelsene rundt deg.

Praktisk og robust
Tobii I-Series tilpasses brukerens behov og gi mer selvstendighet, samtidig som den tåler ”hverdagens til tider strabasiøse behandling”. Ta den med deg overalt uten å tenke på skader, blir vi lovet. Bruk den i støyende omgivelser og bli hørt likevel. Bytt brukere på skolen uten å miste personlige innstillinger. I-Series-enhetene er laget for å være praktiske, pålitelige, robuste og bygget for å brukes.

tobii.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker