Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Utholdende mus til lange spill

Spill er en seriøs aktivitet. Logitech G302 er testet av profesjonelle e-sport-atleter.

Skrevet av / 06.11.14 - 14:13
Utholdende mus til lange spill

Hvis du eller dine nærmeste har planer om en profesjonell karriere innen dataspill, ligger det sikkert gamer-utstyr under juletreet. Vi har nylig skrevet om den nye musen og lydplanken fra Razer, og nå er det Logitechs tur til å by på nytt utstyr til e-sport.

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse. Ingen ringere. Den nye musen er spesielt egnet til såkalte MOBA-spill, det vil si action-strategispill hvor to grupper spillere kjemper om kontrollen over et område. Her gjelder det å ha både lynraske reflekser og kunne utføre kompliserte sekvenser med kommandoer. G302 er testet av profesjonelle MOBA-spillere fra hele verden (ja, de finnes – og de bedste har årslønn på tennisstjernenivå!), blant andre lagene Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze og Invictus Gaming.

G302_Logitech_back

«Vi lagde Logitech G302 for å møte prestasjonskravene fra de beste e-sportsatleter i verden,» sier Vincent Tucker, direktør for Logitech Gaming. «G302 er den beste musen til MOBA-spillere. Den kan motstå strabasene fra de høyeste nivåre av gaming, og gir mulighet for ekstremt hurtig klikking og presis timing, hvilket er avgjørende når seier eller tap kan bli bestemt i løpet av millisekunder.»

Fem klikk i sekundet
Et metallfjæringssystem forbedrer reaksjonsevnen på høyre- og venstreklikk. Foruten å føles godt, er knappene i stand til å registrere opp til fem klikk i sekundet. G302 har seks programmerbare knapper, som kan brukes til både enkommandos hurtigtaster og komplekse makroer. Man kan selvsagt også stille DPI-følsomheten i fire trinn. En sån grad av spesialisering kan virke voldsomt, for en mus er vel en mus? Men på den andre siden ville vel ingen vurdere å løpe maraton i tresko!

Pris og tilgjengelighet
Logitech G302 Daedalus Prime MOBA spillmus kan kjøpes fra november til 499 kroner.

logitech.no

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top