Ubegrenset skylagring for Get-kundene

Alle som har bredbånd fra Get, får ubegrenset med lagring helt gratis.

Skrevet av / 08.06.15 - 10:54
Ubegrenset skylagring for Get-kundene

Sikkerhetskopiering er noe alle burde gjøre, men få gjør det. I følge en undersøkelse YouGov nylig gjorde, mistet over 250.000 personer data fordi de ikke hadde sikkerhetskopiert bildene sine.

Gets tjeneste heter talende nok Get Sky, og gir altså bredbåndskunden ubegrenset lagringsplass, uten noen ekstra kostnad.

– Gets bredbåndskunder er de første i verden som får ubegrenset datalagring inkludert i sitt bredbåndsabonnement. Tjenesten er svært enkel å bruke med automatisk back-up av alt du er glad i av bilder, filmer og dokumenter. Alt innholdet lagres trygt i Norge under norsk personvern, og blir tilgjengelig på alle dine enheter, hvor som helst, sier Torbjørn Aamodt, Produktdirektør i Get.

BildearkivFakta:

  • Automatisk og kontinuerlig back-up av alle mapper og filer på PC, Mac, nettbrett, og smarttelefoner
  • Automatisk synkronisering mellom ulike enheter
  • Ubegrenset datalagring
  • Ingen ekstra kostnader
  • Alt innholdet lagres på servere i Norge
  • Støtter både pc/mac og mobilplattformene til Apple (iOS) og Google (Android). Windows mobile vil støttes senere.

Les mer om Get Sky her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top