Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløs musikkspiller med Bluetooth

Skrevet av / 07.09.11 - 15:44
Trådløs musikkspiller med Bluetooth

Creative lover førsteklasses trådløs lyd med sin nye Zen X-Fi3 musikkspiller.

X-Fi-teknologien forsøker å gjenopprette det som går tapt i komprimeringen til MP3. Spilleren, som har FM-radio, støtter også WMA, AAC, ukomprimert WAV-avspilling, samt tapsfrie Flac-filer. X-Fi Expand gir dessuten et bredere og luftigere stereoperspektiv med hodetelefoner.

apt-X-kodeken forsøker å gjøre det lydmessig beste ut av Bluetooth-overføring. Da kan du spille av lyd trådløst til kompatible produkter, som for eksempel Creatives egne Bluetooth-hodetelefoner og -høyttalere.

Videoformater og stillbilder kan også spilles av, og vises på skjermen med oppløsningen 640 x 480. Spilleren har dessuten videoutgang til TV-skjermen.

Batterikapasitet er oppgitt til ca 20 timer med musikk og 5 timer med video.

Anbefalte utsalgspriser: 999 kroner for 8GB, 1.399 kroner for 16GB.

creative.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top