Trådløs DAB+ adapter til bilen

Pures nye DAB-adaptere gir deg digitalradio og Spotify i bilen.
forfatter

De to DAB+ adapterne fra Pures Higway-serie, kan du feste på dashbordet i bilen, så får du tilgang til digitalradio – og du kan strømme Spotify i bilen.

Highway 400 og 600 er nesten identiske. Den dyrere 600-modellen gir deg håndfri mobiltilgang slik at du kan ringe uten å taste nummeret, og det følger med en mikrofon som du kan feste i solskjermen.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Begge gir deg DAB+ og FM-radio, og du kan strømme Spotify via Bluettooth fra mobilen, over anlegget i bilen. Adapterne bruker vanlige batterier, som varer i opp til et år, og trenger bare å kobles til en medfølgende antenne, som vist på bildet under.

Antennen trenger strø, og kan også kobles til bilens USB-kontakt eller 12V-uttak med en medfølgende adapter.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Highway 400 er tilgjengelig nå til 1695 kr, mens Highway 600 er tilgjengelig i mai til 1995 kr.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.