Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløs baderomshøyttaler

iShower er navnet på en trådløs bluetooth-høyttaler som kan brukes i dusjen, ved bassenget eller i spaen.

Skrevet av / 02.08.12 - 14:51
Trådløs baderomshøyttaler

Spill av mobilens musikksamling, radio eller strømmingstjeneste til dusjen, mens mobilen selv ligger trygt og tørt i et annet rom. iShower er navnet på en liten, snerten høyttaler fra iDevices som tåler vannsplasj, og som ved hjelp av bluetooth fungerer med mobiltelefonen, datamaskinen eller nettbrettet. Eneste forutsetning er at enheten du spiller fra også har bluetooth. Høyttaleren har play/pause-knapp, samt skippe-funksjon. Den har også klokke, slik at du kan holde kontroll på hvor lenge det er igjen til daten din!

Høyttaleren går på tre vanlige AA-batterier, og skal fungere inntil 60 meter fra musikkenheten du spiller fra. Oppgitt batteritid er 15 timer.

Pris er oppgitt til 99 dollar, ca 600 kroner.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top