Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

TomTom iPhone kit i juli?

Samtidig med lanseringen av iPhone 3G S, slapp TomTom nyheten om GPS-navigering på iPhone. Og et monteringsett med sugekopp og strømtilkobling.

Skrevet av / 10.06.09 - 07:50
TomTom iPhone kit i juli?


Monteringsettet vil sannsynligvis bli tilgjengelig på Apple Store og i «eplebutikker» når TomTom lanserer programvaren for iPhone. Kitet består av en sugekopp og en dokking, som kan vris til landskapsmodus, med strømtilkobling som lader mobilen. Som i motsetning til kartvisningen med Google Maps i iPhone vil ha skjermen tent så lenge mobilen er tilkoblet strøm.
Holderen vil fungere som en ekstra GPS-antenne for bedre signallmottak.
TomTom ventes å lansere programvaren for iPhone rett etter at salget av nye iPhone 3G S starter 19. juni (i USA), og programvaren vil bli tigjengelig på App Store i iTunes.

Da får man ekte GPS-navigering med stemmeinstruksjoner og håndfri mobil, hvor iPhone vil oppføre seg stort sett identisk med en TomTom GPS-navigator. Kart kan lastes ned fra App Store etter behov, slik at man bare betaler for kart over land man har bruk for.
Man kan registrere seg på TomToms nettsider for å holdes oppdatert om tilgjengelighet for monteringskitet og programvaren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top