Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

TomTom for iPhone lansert

Nå er TomTom klar med GPS-applikasjonen for iPhone. TomTom for iPhone ble forhåndsvist i sommer, nå er den klar til nedlasting på iTunes Store.

Skrevet av / 17.08.09 - 08:26
TomTom for iPhone lansert


TomTom viste GPS-applikasjonen for iPhone med en tilpasset holder, 12V strømadapter og lydkabel, men på iTunes Store selges kun applikasjonen. Som finnes i tre utgaver, en for New Zealand, nordisk utgave for Finland, Sverige, Norge og Danmark priset til 489 kroner, og en versjon for 22 vesteuropeiske land til 699 kroner.

Da er land som Andorra og Vatikanstaten inkudert, men ikke land som Polen eller Hellas.
Holderen som sannsynligvis vil dukke opp på Apple Store, fungerer som en ekstra GPS-antenne for bedre signallmottak av satelittdata, uvisst til hvilken pris, men regn med noen ekstra underlapper for TomTom iPhone-holderen.

TomTom navigeringen fungerer både i vertikal- og landskapsmodus, og GPS-navigering med stemmeinstruksjoner og håndfri mobil, hvor iPhone vil oppføre seg stort sett identisk med en TomTom GPS-navigator. Kartmaterialet kan oppdateres, og tilleggsfunksjoner kan legges inn i oppdaterte versjoner av TomTom for iPhone.
Programvaren har også fotoboksvarsling, men i llkhet med Navigon GPS-navigering for iPhone, har den ikke TMC som gir føreren opppdatert trafikkinformasjon til en hver tid.
Les mer om TomTom for iPhone her, nedlasting fra App Store finner du iTunes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top