Search
Generic filters

Telefunken/Polaroid Eyewear 3D-briller

Tyske Telefunken og brilleprodusenten Polaroid Eyewear samarbeider om å lage bedre 3D-briller til passive skjermer.

Det tyske industriikonet TELEFUNKEN er tilbake på det nordiske markedet etter mange års fravær, og vil lansere både 3D-skjermer med passiv teknikk og tyngre audio-produkter i tiden som kommer.

Telefunken og Polaroid har klokkertro på at 3D med sirkulært polariserende brilleglass vil bli den dominerende teknikken i årene framover. Likevel er det rom for bedre kvalitet i forhold til de mer påkostede, aktive brillene, mener de to produsentene.

TELEFUNKENS Professional 3D Eyewear kolleksjon er RealD godkjente, og inneholder flere modeller og størrelser for barn, voksne og til bruk utenpå vanlige briller. Brillene har en omsluttende form med buede glass for en bedre seeropplevelse, og glassene er fremstilt med Polaroids Thermofusion teknikk for å unngå vridninger. «High-end» modellen til rundt 400 kroner har i tillegg UV-beskyttelse og antirefleksbehandling. Et stykke opp fra gratisglassene altså, men likevel betydelig rimeligere enn den elektroniske varianten.

Er det så “liv laga” med dyrere passive briller? Lyd & Bilde’s utsendte fikk teste brillene på Telefunkens stand under IFA-messen, og kunne slå fast at Polaroid-brillene er klart mer komfortable å ha på seg. Brilleglassene er større og gir et bredere synsfelt enn LGs Cinema 3D-briller. I dagslys er det også merkbart at reflekser fra baksiden av brilleglassene er eliminert.

Polaroid spår at det vil være et voksende marked for 3D-briller i tiden som kommer. Flere produsenter, blant andre amerikanske Oakley, viste også frem 3D-briller på IFA-messen i Berlin.

www.telefunken.se

www.polaroideyewear.se

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.