TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Tastatur og høyttalere til nettbrettet

Logitech gjør nettbrettet mer komplett, med tastatur og trådløse lydprodukter.

forfatter
Publisert 05.10.11 - 09:18

Nettbrettene selger allerede mer enn bærbare PC-er. Og, selv om de ikke med det første kan bli en fullverdig erstatning, finnes det metoder å bygge de ut på som gjør de mer komplett.

Et eksternt tastatur er en god begynnelse, og Logitech er på banen med to løsninger.

Tastatur for iPad 2
Keyboard Case er et kombinert tastatur og etui til iPad 2. Produktet er i børstet aluminium og beskytter skjermene og kantene på iPad 2, mens tastaturet benytter bluetooth for enkel oppkobling til nettbrettet Tastaturet har også en fordypning slik at iPad 2 kan stå oppreist både vertikalt og horisontalt.

Tastatur for andre nettbrett
Tablet Keyboard er rettet mot alle nettbrett, og er en kombinasjon av tastatur og stativ til enttbrettet. Produktet er kompakt og lett å ta med seg på reise og kobles enkelt til nettbrettet via trådløs bluetooth.

Trådløs lyd
Men ingen internettopplevelse er komplett uten god lyd, og Logitech forsøker å kapre nettbretthjertet med ulike løsninger også her.

Bluetooth hodesett
Logitech Wireless Headset For iPad lar oss nyte musikk, film, spill og nettsamtaler via iPad. Navnet er misvisende, for siden hodesettet bruker bluetooth, fungerer det med alle andre nettbrett også, samt mobiltelefoner og bærbare datamaskiner. Wireless Headset For iPad lover god stereolyd, og mikrofonen har innebygd støyreduksjon for klarere samtaler.

Wireless Boombox
Ønsker du å dele lyden med andre, er Wireless Boombox For iPad en løsning. Også her er navnet villedende, for via bluetooth kan du styre denne med hvilken som helst smarttelefon, nettbrett eller datamaskin med bluetooth. Den kan plasseres opptil ti meter fra apparatet, og de oppladbare batteriene gir 6 timer med kontinuerlig musikk.

Veiledende priser
Keyboard Case: 899 kr
Tablet Keyboard: 549 kr
Wireless Headset For iPad: 549 kr
Wireless Boombox For iPad: 1.299 kr

logitech.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde