Search
Generic filters

Syltynn ny MacBook

Apple startet trenden med slanke laptoper med MacBook Air. Nå kommer en enda tynnere og råere versjon.

Den nye MacBook-en er ikke bare 4 mm tynnere på 13,1 mm, men den har et tastatur i full størrelse, med bakgrunnsbelysning, og den kommer med en 12-tommers retina-skjerm. Det betyr 3 millioner piksler på en 12-tommers skjerm – 226 piksler per tomme, med et LED-panel som bruker 30 prosent mindre strøm.

MacBook_

Apples evolusjonære styreflate – Force Touch, er ny, med programmerbare hurtigkommandoer. Press hardere, eller trykk og dra for å aktivere funksjoner eller apper.

MacBook_gold

Den er helt vifteløs, men har heller ikke mange tilkoblingsporter, ingen vanlig USB-kontakt eller SD-kortleser. I stedet har den en ny universal USB-C-kontakt. Som kan brukes både til lading, ekstern skjerm (Display Port , VGA eller HDMI) og tilkobling av enheter.

Skjermbilde 2015-03-09 kl. 18.50.24

Intel Core M prosessor som bruker lave 5 w strøm, og batterikapasiteten holder til 9 timers driftstid. Den kan leveres med 1.1 GHz til 2.9 GHz, og i farger lik iPhone 6. Sølv, grått eller gull.

Skjermbilde 2015-03-09 kl. 18.33.23Apple-sjefen er stolt av den nye, lettere og slankere MacBook-en, som er første med den nye USB-C-kontakten

Den nye MacBook-en er tilgjengelig fra 10. april. Grunnversjonen leveres med 1,1 GHz prosessor, 8 GB minne og 256 GB SSD-lagring.

MacBook_PSL_AllColors

Prisene starter på 12.590 kr for den ovennevnte konfigurasjonen, eller 15.790 kr med en 1,2 GHz tokjerners Intel Core M-prosessor med Turbo Boost-hastigheter på opptil 2,6 GHz, 8 GB minne og 512 GB flash-lagring.

Den veier 0,92 kg, er 28,05 cm bred og 19,65 cm dyp.

Skjermbilde 2015-03-09 kl. 18.51.00

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.