Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sylskarp skjerm i ny iPod

Apple har sluppet nye iPod-er, og tøffest av dem alle er nye iPod touch med 3,5-tommers retinaskjerm, akkurat som på iPhone 4. Men den nye Nano med knøttiten pekeskjerm er minst like oppsiktsvekkende.

Skrevet av / 01.09.10 - 19:07
Sylskarp skjerm i ny iPod

iPod nano er omtrent like stor som den oppdaterte utgaven av iPod shuffle. Som stadig er en bitteliten tass, men den forrige utgaven uten knapper kan ikke ha vært noen suksess, for Apple har tenkt smartere denne gangen, og lagt til en skjerm og større lagringkapasitet i det som ser ut som en shuffle med skjerm.
Den nye shuffle-modellen er på 2GB og koster 399 kroner. Og finnes i fem farger. Perfekt gave til de minste i familien får vi tro. Se bildet av nye shuffle nede til venstre på siden.
Men det er den ney iPod nano som er virkelig kul. Her kan man velge mellom 8 eller 16 GB, til 1.250 eller 1.490 kroner, og flere muntre farger.

Nano er som en shuffle, bare med en firkantet 1,54-tommers pekeslkjerm. Den har til og med klesklypen slik at man kan feste den hvor som helst. Men skjermen er som hentet fra en  iPhone, med multitouch og valgbar skjermvisning. Man kan bla i albumcovere, dreie innholdet på skjermen i valgfri retning, og den har FM-radio, oppt il 24 timers spilletid og 30-pins dokkontakt.
Den har også klokke og alarm, med egne skjermbilder, om man vil kan man bruke iPod nano som armbåndsur.

Enda kulere er touch. En helt ny iPod som bare er 7,2mm tykk, men i samme formfaktor som den foregående. Bare med iPhone 4s sylskarpe retinaskjerm på  940 x 640 piklser. Den har også fått videoopptak i 720p HD–kvalitet, kamera på fremsiden slik at man kan bruke videokonferanse – FaceTime – mellom andre touch eller iPhone 4 brukere, og den støtter Game Center. Som er men å være en sosial møteplass for gamere, som vil dele og spille online.
I følge Apples egne tall, er iPod touch den største bærbare spillplattformen, større enn de andre til sammen.
Touch finnes i 8, 32 og 64GB versjoner, som koster 1.890, 2.490 og 3.290 kroner.
iPod classic er ikke oppdatert, og koster fremdeles 2.090 kroner, med hele 160GB lagringskapasitet. Det er 40.000 låter, eller 200 timer med videoavspilling.
De nye iPod-ene finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top