mp3/4-spiller

Apple har sluppet nye iPod-er, og tøffest av dem alle er nye iPod touch med 3,5-tommers retinaskjerm, akkurat som på iPhone 4. Men den nye Nano med knøttiten pekeskjerm er minst like oppsiktsvekkende.

iPod nano er omtrent like stor som den oppdaterte utgaven av iPod shuffle. Som stadig er en bitteliten tass, men den forrige utgaven uten knapper kan ikke ha vært noen suksess, for Apple har tenkt smartere denne gangen, og lagt til en skjerm og større lagringkapasitet i det som ser ut som en shuffle med skjerm.
Den nye shuffle-modellen er på 2GB og koster 399 kroner. Og finnes i fem farger. Perfekt gave til de minste i familien får vi tro. Se bildet av nye shuffle nede til venstre på siden.
Men det er den ney iPod nano som er virkelig kul. Her kan man velge mellom 8 eller 16 GB, til 1.250 eller 1.490 kroner, og flere muntre farger.

Nano er som en shuffle, bare med en firkantet 1,54-tommers pekeslkjerm. Den har til og med klesklypen slik at man kan feste den hvor som helst. Men skjermen er som hentet fra en  iPhone, med multitouch og valgbar skjermvisning. Man kan bla i albumcovere, dreie innholdet på skjermen i valgfri retning, og den har FM-radio, oppt il 24 timers spilletid og 30-pins dokkontakt.
Den har også klokke og alarm, med egne skjermbilder, om man vil kan man bruke iPod nano som armbåndsur.

Enda kulere er touch. En helt ny iPod som bare er 7,2mm tykk, men i samme formfaktor som den foregående. Bare med iPhone 4s sylskarpe retinaskjerm på  940 x 640 piklser. Den har også fått videoopptak i 720p HD–kvalitet, kamera på fremsiden slik at man kan bruke videokonferanse – FaceTime – mellom andre touch eller iPhone 4 brukere, og den støtter Game Center. Som er men å være en sosial møteplass for gamere, som vil dele og spille online.
I følge Apples egne tall, er iPod touch den største bærbare spillplattformen, større enn de andre til sammen.
Touch finnes i 8, 32 og 64GB versjoner, som koster 1.890, 2.490 og 3.290 kroner.
iPod classic er ikke oppdatert, og koster fremdeles 2.090 kroner, med hele 160GB lagringskapasitet. Det er 40.000 låter, eller 200 timer med videoavspilling.
De nye iPod-ene finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.