Search
Generic filters

Superskarp monitor til betalelig pris

Få 4K-oppløsning til (drøyt) 4K. Philips gir deg 28 ultraskarpe tommer på skrivebordet.

4K-oppløsning, eller Ultra HD, på 3.840 x 2.160 piksler er det største moteordet i bildebransjen. Ikke bare på TV-skjermer, men også på dataskjermen, hvor de mange, mange bildepunktene betyr større plass på det virtuelle skrivebordet. Dessverre er det langt mellom skjermene med 4K-oppløsning. Og når man finner en som man kan betale for, er det i noen tilfeller kun begynnelsen på utfordringene. Som man har kunnet lese om i Geir Nordbys jakt på 4K til en billig penge.

Nå ser det imidlertid ut til å bli lettere. Philips har nettopp lansert Philips 4K UltraClear UHD Display, som byr på fire ganger så høy oppløsning som alminnelig full-HD. Modellnavnet er 288P6LJEB, og skjermen har et diagonalmål på 28 tommer.

Blant de raskeste 4K på markedet
Den nye skjermen har en responstid på kun 1 ms, hvilket gjør den til en av de raskeste på markedet. Skjermen er kalibrert til å gjengi over 1 milliard farger. Philips 288P6LJEB støtter dessuten Multiview, så brukere kan strømme to ting på én gang, for eksempel en fotballkamp på tv, mens det samtidig arbeides i et dokument. Med displayporten 1.2 digital PC-to-Display kan man overføre data med en hastighet på inntil 10,8 gigabit pr. sekund. HDMI-forbindelsen støtter MHL, så brukere kan tilkoble sine mobile enheter og nyte innhold i HD-kvalitet på den store skjermen. Til slutt er skjermen også utstyrt med USB 3.0.

Pris og tilgjengelighet
Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD kan kjøpes nå i danske butikker til rundt 4.990 kr. Bare litt mer enn hva Geir måtte ut med på sitt importeventyr.

Fakta – Philips 288P6LJEB
Skjermstørrelse: 28″
Oppløsning: 3.840 x 2.160 punkter, 60 Hz
Bakgrunnsbelysning: W-LED
Betraktningsvinkel: 170º horisontalt / 160º vertikalt
Lysstyrke: 300 cd/m²
Tilkoblinger: VGA (Analog), DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (digital, HDCP), USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2
Lyd (inn/ut): 3,5 mm inn, hodetelefon ut

philips.no

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.