Styr actionkameraet fra Apple Watch

GoPro har sluppet en ny app til Apple Watch som gir deg kontroll over actionkameraet, og lanserer snart sin første drone.

Skrevet av / 11.12.15 - 09:29
Styr actionkameraet fra Apple Watch

Det er neppe sannsynlig at du kommer til å kunne fly den kommende GoPro-dronen fra en Apple Watch, men du kan i det minste starte og stoppe opptak, og tagge scener i opptaket fra håndleddet.

For mer kontroll over actionkameraet, må man ty til appen på mobilen. Da kan man se video, se taggede scener som HiLights, plukke ut stillbilder fra videostrømmen, styre alle funksjoner på GoPro-kameraet og mye, mye mer.

Se GoPro-appen for iOS her.

Drone?

Javisst. GoPro jobber med en drone, selvsagt hadde vi nær sagt. Det dreier seg naturligvis om en drone som filmer, foreløpig vet vi ikke om det blir en 4K eller en HD-drone, men du kan styre den som en vanlig drone.

Den skal bli kompakt og sammenleggbar for enkel frakt, og lanseres i 2016.

Her kan du se en teaser-video fra GoPros kommende drone:

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top