TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Stor lyd fra lite appArat

Hvorfor holde musikken for seg selv? Med enkan iPoden stå for underholdningen på verandaen, i arbeidsrommet eller på barneværelse.

forfatter
Publisert 29.09.08 - 07:15


Vi tester:

Logitech Pure-Fi Elite
Kr 1900

Pillips BTM630
Kr 3000

Altec Lansing T612
Kr 1600

JVC NX-PN7
Kr 1600

XtremeMac Tango X2
Kr 1350

Griffin Evolve
Kr 3000

Audio Pro Porto Go
Kr 2000

Klipsch iGroove SXT
Kr 1500

I dag har mange favorittmusikken lagret på iPoden sin. Det er praktisk når man er på farten og en redning når man sitter og kjeder seg på tog eller buss. Men når man kommer hjem er det fortsatt overraskende mange som fortsatt holder fast ved CD-plater og det store lydanlegget.

Alternativet er som oftest en mindre CD-radio som står på kjøkkenet. Men det må ikke være slik. Hvorfor ikke slippe ut lyden i iPoden også på hjemmeplan?

Et minianlegg med iPod-dock kan fylle mange funksjoner. På kjøkkenet er den et selvsagt sted å sette iPoden til lading samtidig som man kan fortsette å høre på platen man nynnet til på bussen. På barnerommet kan ungene spille favorittlåtene sine for vennene uten å måtte slåss om øretelefonene.

På festen kan også gjestene bidra med sin musikk hvis man ber dem om å ta med sin egen iPod. Skal det feires på jobben, så er anleggene så små at de er lette å sette i en eske, og man slipper å fylle en eske til med CD-plater.

Les mer i Lyd og Bilde september 2008

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend