Search
Generic filters

Sports Champions

Playstation Move har lansert en verdig konkurrent til det populære «WII Sports», og ved hjelp av dette spillet viser de virkelig hvor presise kontrollene kan være.

Et sportsspill som styres av bevegelseskontroller er blitt obligatorisk for alle konsollene. WII var først ute, etterfulgt av Playstation Move og Xbox Kinect lanserer sin versjon i november. Mulighetene og sportsgrenene er mange, så her er det nok å velge mellom. Playstation Move har valgt å satse på seks, og ikke nødvendigvis tradisjonelle, grener.

I den første grenen skal du kaste discos/frisbee i ulike landskap for å treffe et mål et godt stykke unna. Man lærer seg teknikker på hvilken kraft man bruker og hvilke vinkler man kan skru discosen rundt eventuelle hinder. Den neste er Gladiatorkamp hvor man kan bruke to bevegelseskontroller for å styre både skjold og sverd. Bevegelsene er troverdige og du må ha tunga rett i munnen for å slå de svake og ubeskyttede punktene hos motstanderen samtidig som du forsvarer deg selv. Det som der i mot setter en liten demper på den kjente «Russel Crow-stilen,» er at om det går for fort, så vil ikke kameraet rekke å registrere bevegelsene dine. Å skyte med pil og bue gir deg også muligheten til å spille med to kontroller, en for pilene og en for buen, der du plukker opp piler, sikter og skyter dem mot forskjellige mål i ulike typer utfordringer. I sandvolleyball, bordtennis og Boccia bruker du kroppen som du ville gjort i virkeligheten. De presise bevegelseskontrollene gjør at du kan se din egen prestasjon øke etterhvert som du lærer deg teknikkene som funker best. Du kan velge mellom singel games, multiplayer eller flere typer turneringer med ulike vanskelighetsgrader.

Konklusjon
Sylskarp HD grafikk gir oss fantastiske landskap og troverdighet i sporten vi utfører, og sammen med kontrollene, gir dette oss en meget god spillopplevelse vi kommer til å oppsøke opptil flere ganger!

+
God troverdighet
Meget presise kontroller


Farten på Gladiatorkampen
Få grener

Fakta:
Utvikler: Zindagi Games
Utgiver: Sony Computer Ent.
Plattform: PS3 Move
Sjanger: Sport

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.