Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sports Champions

Playstation Move har lansert en verdig konkurrent til det populære «WII Sports», og ved hjelp av dette spillet viser de virkelig hvor presise kontrollene kan være.

Skrevet av / 02.12.10 - 01:00
Sports Champions

Et sportsspill som styres av bevegelseskontroller er blitt obligatorisk for alle konsollene. WII var først ute, etterfulgt av Playstation Move og Xbox Kinect lanserer sin versjon i november. Mulighetene og sportsgrenene er mange, så her er det nok å velge mellom. Playstation Move har valgt å satse på seks, og ikke nødvendigvis tradisjonelle, grener.

I den første grenen skal du kaste discos/frisbee i ulike landskap for å treffe et mål et godt stykke unna. Man lærer seg teknikker på hvilken kraft man bruker og hvilke vinkler man kan skru discosen rundt eventuelle hinder. Den neste er Gladiatorkamp hvor man kan bruke to bevegelseskontroller for å styre både skjold og sverd. Bevegelsene er troverdige og du må ha tunga rett i munnen for å slå de svake og ubeskyttede punktene hos motstanderen samtidig som du forsvarer deg selv. Det som der i mot setter en liten demper på den kjente «Russel Crow-stilen,» er at om det går for fort, så vil ikke kameraet rekke å registrere bevegelsene dine. Å skyte med pil og bue gir deg også muligheten til å spille med to kontroller, en for pilene og en for buen, der du plukker opp piler, sikter og skyter dem mot forskjellige mål i ulike typer utfordringer. I sandvolleyball, bordtennis og Boccia bruker du kroppen som du ville gjort i virkeligheten. De presise bevegelseskontrollene gjør at du kan se din egen prestasjon øke etterhvert som du lærer deg teknikkene som funker best. Du kan velge mellom singel games, multiplayer eller flere typer turneringer med ulike vanskelighetsgrader.

Konklusjon
Sylskarp HD grafikk gir oss fantastiske landskap og troverdighet i sporten vi utfører, og sammen med kontrollene, gir dette oss en meget god spillopplevelse vi kommer til å oppsøke opptil flere ganger!

+
God troverdighet
Meget presise kontroller


Farten på Gladiatorkampen
Få grener

Fakta:
Utvikler: Zindagi Games
Utgiver: Sony Computer Ent.
Plattform: PS3 Move
Sjanger: Sport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top