Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Spillmus designet av spillere

50 profesjonelle spillere var med på utviklingen, som tok to år.

Skrevet av / 21.08.18 - 15:58
Spillmus designet av spillere

50 spillere og to år med utvikling tok det å lage den nye gamingmusen fra Logitech, som nettopp har blitt introdusert. Logitech G PRO er designet av profesjonelle e-sport-uttøvere. Musen har blitt til etter mer enn to års i utvikling i samarbeid med mer enn 50 profesjonelle spillere verden rundt.

Knappene på siden kan flyttes, slik at musen kan brukes av både høyre- og venstrehendte.  Foto: Logitech G

«Vi har alltid ment at den trådløse teknologien ville utvikle seg slik at profesjonelle e-sport-uttøvere kunne spille og vinne med vårt trådløse utstyr,» sier Ujesh Desai, visepresident og general manager for Logitech Gaming.

I spill er presis avlesning av musens bevegelser helt avgjørende, og Logitech G Pro er bygget på sensoren HERO 16. Denne regnes som det ypperste på markedet i dag, og kan overstige 400 IPS presisjon og levere en musfølsomhet på opptil 16,000 DPI.

Musen bruker Logitechs egen «Lightspeed» trådløse adapter, som gir en reaksjonstid på 1/1000 sekund. Den trådløse USB-mottakeren kan oppbevares inne i musen for enkel transport. Musen har avtagbare venstre- og høyreknapper på sidene, som gir like gode forutsetninger uavhengig av hvilken hånd man bruker. Den innebygde RGB-belysningen kan tilpasses ved hjelp av Logitech Gaming Software. Og har man en musematte som støtter Logitech Powerplay, kan musen også lades opp trådløst mens man spiller.

Den trådløse USB-adapteren kan «parkeres» i musen under transport. Foto: Logitech G

Pris og tilgjengelighet
Logitech G PRO trådløs gamingmus kan kjøpes fra august 2018 til en veiledende pris på 1.599 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top