Search
Generic filters

Spillene vi gleder oss til i 2011

Ingen av spillutviklerne ligger på latsiden og 2011 ser ut til å bli et godt spillår med mange gode utgivelser. Men som alltid er det noen titler der forventningene allerede svever høyt, og dette er noen av de titlene jeg gleder meg mest til i 2011.

Deus Ex: Human Revolution
PS3, X360, PC – Februar

Allerede på E3 messa i Juni, mottok Deus Ex 13 priser, og var nominert i enda flere kategorier, etter å ha vist frem traileren for de forventningsfulle tilskuere.

Som eks-SWAT soldat Adam Jensen har du ansvar for sikkerheten i et av Amerikas mest eksperimentelle bioteknologi firma. En dag går alt galt og du blir hardt skadet i det et spesialteam bryter seg inn og dreper forskerne du skulle beskytte. For å overleve og deretter ta opp kampen mot innbryterne, får du mekaniske modifikasjoner i kroppen som gir deg overmenneskelige krefter. Kampen for rettferdighet binger deg deretter på en reise over hele verden hvor ingenting er som det ser ut til. Spillet virker hittil massivt og gjennomført, hvor også dine valg kan ha en konsekvens for hvordan det hele ender.

Diablo III
PC – Dato ukjent

Det er allerede store diskusjoner om dette spillet faktisk kommer i 2011. Det er ti år siden forgjengeren kom ut, men Blizzard er kjent for å drøye lenge mellom spillene. Alikevel har både Starcraft og Diablo II holdt seg populært i alle år i vente på oppfølgere. Det er ingen tvil om at Blizzard skal treffe en stor fanskare og også trigge nye spilleres nysgjerrighet.

Vi reiser igjen til The Sanctuary som i de tidligere spillene. Heltene som reddet denne verdenen 20 år tidligere, har nå blitt gale, og det er opp til nye helter å redde The Sanctuary fra truende ondskap. Diablo III er spekket med oppgraderinger og nye 3D perspektiv skal gi oss en enda bedre spillopplevelse.

Killzone III
PS3 – Februar

Dette spillet ser ut til å bli et actioneventyr uten like. Spillet lanseres med 3D format og vil også styres gjennom Playstation Move, for å gi oss en fantastisk og virkelighetsnær spillopplevelse. Skepsisen har herjet på ulike forumer om utviklerne bare gjemmer seg bak den nye teknologien og om handlingen faktisk er sterk nok til å innfri de forventningene som er bygget opp rundt lanseringen. Sniktitter og trailere ser foreløpig ut til å knuse denne skepsisen i et spill som øker fra forgjengeren og gir oss nye åpne omgivelser med mange flere muligheter. Handlingen fortsetter der Killzone II sluttet, og vi følger Sev og hans medallierte alene på flukt fra kaotiske kamper og innviklede feider.

The Last Guardian
PS3 – 4 Kvartal

Jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut ventetiden frem til dette spillet lanseres, jeg er allerede bergtatt! Skaperne bak «Shadow of the Colossus og «Ico», legger kommer igjen med et spill som ikke ser ut til å være noe dårligere. Disse foregående spillene vil jeg kalle to av de mest vellykkede og inntrykkgivende spillene gjennom tidene! Handlingen følger en ung gutt i det han er på flukt i ruinene av et gigantisk slott. Etter kort tid støter han på en stor fjærkledd skapning, som ser ut som en krysning mellom en fugl og en hund. I begynnelsen er de skeptiske til hverandre, men etterhvert hjelper de hverandre og knytter sterke bånd, og handlingen sentrer seg i hovedsak rundt dette båndet.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.