Apple Sore

Nå skal du sjekke hvor mye det er å spare på Apple-produkter og tilbehør. Men skynd deg.
forfatter

I dag – fredag 23. – er det Black Friday og penger å spare. Det amerikanske fenomenet gjelder også på den norske Apple Store, og i dag, bare i dag, finner du Apple-produkter og tilbehør til rabatterte priser.

Planlegger du juleinnkjøpene på forhånd, er det i dag du skal handle hvis Apple-produkter står på listen.

Lyst på en Mac? iPad? En Apple TV-boks med Netflix og iTunes Store filmleie? Sjekk hvor mye du kan spare på Apple Store i dag, fredag 23. før du handler.

Du finner også rabatterte produkter fra tredjepartsleverandører, som hodetelefoner, høyttalere, programvare, spill og bærevesker. Pluss en del andre ting.

Handler du for mer enn en drøy tusenlapp, er det gratis frakt.

Alle tilbudene finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.