TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Spar penger på Apple Store

Nå skal du sjekke hvor mye det er å spare på Apple-produkter og tilbehør. Men skynd deg.

forfatter
Publisert 23.11.12 - 08:00

I dag – fredag 23. – er det Black Friday og penger å spare. Det amerikanske fenomenet gjelder også på den norske Apple Store, og i dag, bare i dag, finner du Apple-produkter og tilbehør til rabatterte priser.

Planlegger du juleinnkjøpene på forhånd, er det i dag du skal handle hvis Apple-produkter står på listen.

Lyst på en Mac? iPad? En Apple TV-boks med Netflix og iTunes Store filmleie? Sjekk hvor mye du kan spare på Apple Store i dag, fredag 23. før du handler.

Du finner også rabatterte produkter fra tredjepartsleverandører, som hodetelefoner, høyttalere, programvare, spill og bærevesker. Pluss en del andre ting.

Handler du for mer enn en drøy tusenlapp, er det gratis frakt.

Alle tilbudene finner du her.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend