TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

PlayStation 4 strømmer spill via nettet

Med den kommende PlayStation 4 vil det bli mulig å strømme spill via internett. Dette i følge Wall Street Journal.

forfatter
Publisert 18.02.13 - 09:39

Ved å åpne for strømming av spill, betyr det at du ikke trenger fysisk disk, ei heller bruke opp dyrbar harddiskplass på konsollen. I stedet er spillene lagret på Sonys servere, og strømmes til konsollen via internettilkoblingen.

Spillstrømmetjenesten vil først og fremst bli brukt til eldre PS3-spill, i følge Wall Street Journal. Nyere spill med enda bedre grafikk vil nok bli for resurskrevende til å kunne strømmes på denne måten.

PlayStation 4 vil også ha et drivverk, for avspilling av spill på den tradisjonelle metoden.

De fleste tror Sony vil avduke den neste PlayStation-konsollen på sin pressekonferanse onsdag den 20. februar.

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde