Search
Generic filters

Sony VAIO laptoper endelig i Norge

I årevis har vi hørt at snart, snart kommer Vaio-maskinene til Norge også. Først nå er et en realitet. Om noen uker starter Sony opp med Vaio i Norge.


I andre land har Sony solgt Vaio laptoper i en årrekke. De har ikke vært blant de billigste bærbare laptopene, men SO y ahr ofte vært innovativ. De hadde blant annet en lettvekts laptop i karbonfiber, og da snakker vi for å spare vekt, ikke som døll dekor, lenge før man snakket om MacBook Air eller så kalte Netbooks.
Som Sony også har, naturligvis, de vil gjerne være med i alle segmenter, og P-serien som veier bare 638 gram har en ekstra bred 8-tommers skjerm og et krympet tastatur.

De har langt mer seriøse modeller også, som businessmodellene i Z-serien hvor man kan få opp til 400 GB SSD disker i stedet for vanlige harddisker, og 13-tommers skjermer i full HD (VPC-Z11Z9E) med LED-bakgrunnsbelysning. Chassiset på Z-modellen er naturligvis i karbonfiber og vekten deretter. 1,55 kilo veier den tyngste av dem (VGN-Z51WG).
Sony har også Vaio-modeller med Blu-ray og HDMI kombinert med full 1080 HD-skjermer, slik at man har sin egen bærbare kino i laptopen. Som også kan kobles til en flatskjerm.

Den syltynne Vaio X (VPC-X11S1E) veier 780 gram og har likevel en 11-tommers skjerm, 3G innebygget og kortleser kombinert med SSD-disk.

Denne og andre Vaio-modeller kan man foreløpig se på Sonys svenske nettsider, etter hvert også på de norske.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.