Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sony VAIO laptoper endelig i Norge

I årevis har vi hørt at snart, snart kommer Vaio-maskinene til Norge også. Først nå er et en realitet. Om noen uker starter Sony opp med Vaio i Norge.

Skrevet av / 26.04.10 - 07:44
Sony VAIO laptoper endelig i Norge


I andre land har Sony solgt Vaio laptoper i en årrekke. De har ikke vært blant de billigste bærbare laptopene, men SO y ahr ofte vært innovativ. De hadde blant annet en lettvekts laptop i karbonfiber, og da snakker vi for å spare vekt, ikke som døll dekor, lenge før man snakket om MacBook Air eller så kalte Netbooks.
Som Sony også har, naturligvis, de vil gjerne være med i alle segmenter, og P-serien som veier bare 638 gram har en ekstra bred 8-tommers skjerm og et krympet tastatur.

De har langt mer seriøse modeller også, som businessmodellene i Z-serien hvor man kan få opp til 400 GB SSD disker i stedet for vanlige harddisker, og 13-tommers skjermer i full HD (VPC-Z11Z9E) med LED-bakgrunnsbelysning. Chassiset på Z-modellen er naturligvis i karbonfiber og vekten deretter. 1,55 kilo veier den tyngste av dem (VGN-Z51WG).
Sony har også Vaio-modeller med Blu-ray og HDMI kombinert med full 1080 HD-skjermer, slik at man har sin egen bærbare kino i laptopen. Som også kan kobles til en flatskjerm.

Den syltynne Vaio X (VPC-X11S1E) veier 780 gram og har likevel en 11-tommers skjerm, 3G innebygget og kortleser kombinert med SSD-disk.

Denne og andre Vaio-modeller kan man foreløpig se på Sonys svenske nettsider, etter hvert også på de norske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top