Sommerlyd fra LG

LG lanserer dokkinghøyttaler, bærbar høyttaler og mikroanlegg.
Annonse
Annonse
forfatter

Perfekt i tide til ferien kommer LG med lydprodukter som passer bra for en avslappet livsstil på reisen eller i sommerhuset.

lg-docks-460x277

De to dokkinghøyttalerne ND2531 (for Android) og ND2530 (for iOS) kan begge spille musikk via Bluetooth 3.0 eller man kan dokke telefonene for å lade og få litt bedre lyd.

Begge er tilgjengelig nå og koster rundt 1400 kroner.

lg-np3530-bluetooth-460x372

Vil man i stedet ligge i hengekøya eller ta med seg musikken til stranden så passer den bærbare NP3530 kanskje bedre. Innebygd batteri og tilkobling via Bluetooth 3.0, som gjøres enklere med støtte for NFC. En storebror med 20 watts utgangseffekt kalt NP6530 kommer også.

NP3530 er tilgjengelig nå og koster rundt 1300 kroner mens NP6530 kommer i august til rundt 2000 kroner.

LG-CM3330-mikrosystem-460x225

I sommerhuset passer det kanskje bedre med et mikroanlegg som takler både gamle og nye lydkilder. CM3330 har CD-spiller og FM-radio, men også moderne DAB+-radio og Bluetooth. Man kan også koble til smartmobiler med USB, eller andre lydkilder til AUX-inngangen. Stereohøyttalere og subwoofer på til sammen 40 watt gir riktig god lyd. Finnes i svart og hvitt.

CM3330 er ute nå og koster ca 2700 kroner, mens man må gi 3000 kroner for DM3330WDAB.

LG-Pocket-Photo-460x241

LG hadde også med seg den artige lille bærbare skriveren Pocket Photo for smartmobiler. Man kobler den til med NFC og laster ned en app, deretter har man alltid en skriver for hånden. Den drives av batteri og skriver ut i visittkortstørrelse. En moderne variant av Polaroid-kameraet for festen? Prisen blir et sted rundt 1500 kroner og pris pr utskrift ca 3 kroner.

Les mer om deres dokkinghøyttalere og bærbare høyttalere på www.lg.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Annonse
Annonse

Les også

CAT har begrenset antall av spissfindige funksjoner i sin beste toughmobil – men har til gjengjeld forbedret kvaliteten.
Med en mer attraktiv pris enn forrige gang er Xiaomi tilbake som det prissmarte alternativet.
Den mest kompakte mobilen i iPhone 12-serien er også den billigste. Faktisk er iPhone 12 mini litt av en genistrek.
iPhone 12 Pro Max feier gulvet med konkurrentene, og har det beste kameraet vi har sett hittil.
Samsung har nettopp invitert mediene til årets første Galaxy Unpacked-presentasjon.
Xiaomi Mi 11 har nettopp blitt lansert på det kinesiske markedet. Mobilen er den første i verden basert på Qualcomms nyeste prosessor.
Samsung lekker som en sil. Nå er både de første ekte bildene av Galaxy S21 og tre offisielle teaser-videoer lekket på nettet.
Støtter nødanrop, SMS, e-post og posisjon.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?