Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommerens Gadgetguide del 5

Gjennom sommeren kommer vi til å kjøre en serie med dingsene du ikke klarer deg uten, og får solen til å skinne selv om det regner.

Skrevet av / 12.07.10 - 11:00
Sommerens Gadgetguide del 5


Partymaskin for iPod
Altec Lansing iMT800 Mix er en flyttbar bordradio for iPod og iPhone.
Og siden den kan gå på batterier, er den ypperlig å ta med til parken for å grille! Skjønt, liten er den ikke. Dette er en utmerket musikkmaskin for festlige anledninger ettersom den også låter bra med høy lyd. Det eneste skåret i gleden er at man ikke kan velge musikk med fjernkontrollen, og at det meste må gjøres fra skjermen på iPod-en. Ekstra plusspoeng for at man kan koble inn flere MP3-spillere og leke DJ.
Pris: 3000 kr
www.turascandinavia.com


Sprutsikkert lommevideokamera fra Kodak
Er du mye på farten og ønsker et kamera å filme dine opplevelser med, uansett vær og forhold?
Kodak Playsport er utviklet for å tåle en støyt her og en vannsprut der. Faktisk kan du bruke det under vann inntil 3 meter, og filme barnets første svømmetur eller andre morsomheter som kan foregå i vannet. Kameraet filmer i inntil 1080p, og det har dessuten innebygd bildestabilisator for den som skjelver på hånden.
Pris: 1500 kr
www.kodak.no


Super-radio fra Pinell
Hekta på radio? Enten du foretrekker podcast, Herreavdelingen eller spanske lokalnyheter kan denne radioen fra Pinell ta inn det meste via FM, DAB og Internett.
SuperSound 2 kan selvfølgelig også spille av musikk fra iPod og MP3-spillere via USB. Den oppdaterte versjonen av den populære Pinell-radioen har fjernkontroll, kraftigere høyttaler samt forbedret styringsprogramvare med 6 linjers LCD-display.
Pris: 1690 kr
www.pinell.no


Fjern jordstøy fra laptopen
De fleste laptoper lider i større eller mindre grad av brummende jordstøy når lydsignalet tappes fra minijack-utgangen.
Det samme gjør mange bærbare musikkspillere. Svenske Supra har laget en jordskiller som separerer jordstøyen fra musikksignalet, noe som i deres ord gjør signalet om til ekte hi-fi. Dingsen heter AGS-10k og kobles med RCA-tilkoblinger mellom lydkilden og forsterkeren.
Pris: 1495 kr

www.njal-hansson.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top