Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommerens Gadgetguide del 4

Gjennom sommeren kommer vi til å kjøre en serie med dingsene du ikke klarer deg uten, og får solen til å skinne selv om det regner.

Skrevet av / 05.07.10 - 11:30
Sommerens Gadgetguide del 4


USB-konvertere for PC og MAC
Styr unna datamaskinens innebygde lydkort når den skal kobles til musikkanlegget.
Bruk heller HRTs Streamer-produkter, som er den absolutt enkleste måten å få hi-fi-lyd på. Strøm får de direkte gjennom USB-kabelen! HRT Music Streamer 2 er den rimeligste veien til 24-bit/96 kHz-konvertering. Vi har testet den, og lyden er bedre enn med mange profesjonelle opptakslydkort. For enda bedre lyd, har den mye dyrere Streamer Pro balanserte XLR-utganger og mer tredimensjonal og støyfri lyd.
Pris: 1590 kr / 5000 kr
www.audiofreaks.no


Pentax K-x – speilreflekskamera
Det er ingen grunn til å frykte dårlig bildekvalitet selv om kameraet er billig.
Pentax K-x er rasende bilig hvis man ser på hva man får for pengene. Et kompakt speilreflekskamera med glimrende utskiftbar optikk, som kan ta opp 720p HD-video ned lyd, og leverer topp bildekvalitet fra en 12 megapiksler bildebrikke. Står bildekvalitet øverst på ønskelisten, er det ingen andre kameraert som kombinerer stillbilde- og videokvalitet bedre til prisen enn Pentax K-x.
Pris: 4500 kr
www.pentax.no


Vanntett MP3-spiller – Grundig Mpaxx928
Grundig Mpaxx928 er en liten og hendig MP3-spiller som er ekstra motstansdyktig mot sand og vann.
Den kan festes med klips eller i armbånd. Musikken laster du over til det 2GB store flashminnet via en USB-plugg. Spilleren er vanntett ned til 3 meter og har vanntette ørepropper. Skulle du behøve flere påskudd for å stikke på stranda har Grundig også lagt med et par svømmebriller! Bikini eller badebukse må du selv stå for.
Pris: 498 kr
www.grundig.no


Projektor i lomma
Aiptek PocketCinema V20 er en liten projektor på størrelse med en mobiltelefon.
Den viser video overført fra en annen spiller via bildekabel, eller med sitt eget innebygde 2 GB minne eller et SD-kort på inntil 32 GB. Teip et A4-ark på fly- eller togsetet foran deg, og snurr film. Lyden kommer fra den innebygde høyttaleren eller via hodetelefonutgangen. Bildekvaliteten er ålreit, og VGA-oppløsning holder til denne bruken. Når det står i reklamen at projektoren kan skyte bilder opp til 65 tommer, må dette være i bekmørke omgivelser. Lysstyrken er nemlig bare 15 Lumen. Normalt bør ikke bildet overskride 30 tommer.
Pris: 2990 kr
www.aiptek.eu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top