Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommerens Gadgetguide del 3

Gjennom sommeren kommer vi til å kjøre en serie med dingsene du ikke klarer deg uten, og får solen til å skinne selv om det regner.

Skrevet av / 30.06.10 - 15:00
Sommerens Gadgetguide del 3


JBL On Stage 
På hotellrommet er Onstage en suksess med sitt smidige format og praktiske håndtering.
Fjernkontrollen gjør det enkelt ikke bare å justere lyden, men også å velge musikk. I det minste så lenge man har en iPod, selv om det også går an å koble til andre musikkilder. Lydkvaliteten er utmerket, og man får overraskende fyldig lyd med bra bass for et apparat i denne størrelsen. (JE)
Pris: 1800 kroner
www.harmannordic.com


Creative Vado HD
En eventyrlig ferie må selvsagt dokumenteres, og da passer et lommevideokamera bra.
Det er bare å trykke på en knapp for å starte og stoppe innspillingen. Med en utfellbar USB-kabel kan det kobles til datamaskinen der man enkelt klipper ned videosnuttene og laster dem opp på YouTube. Batteriet og det innebygde minnet holder i to timer med HD-oppløsning. (JE)
Pris: 1300 kr
www.se.europa.creative.com


Logitech Speaker Lapdesk N700
På regnværsdager på hytta sitter man gjerne med laptopen og ser på film eller spiller.
Men det er jo en dimensjon som mangler, ikke sant? Lyden er helt grusom! N700 løser det problemet med sine innebygde høyttalere. Dessuten er den et behagelig underlag dersom du ligger i senga med laptopen. Den innebygde viften kjøler også ned datamaskinen slik at du ikke brenner deg om du har den på fanget.
Pris: 650 kr
www.logitech.no


Brenn på Blu-ray!
Har du fått deg HD-kamera og vil dele dine filmopptak med familie og bekjente?
Brenn filmene på Blu-ray! Det kan også være aktuelt å bruke Blu-ray-disker fremfor en ekstern harddisk til å gjøre backup av arbeid og data som fysisk skal katalogiseres. En plate rommer 25-50 GB plass, avhengig om den har ett eller to lag. Et eksempel på en ekstern BD-brenner er Buffalo Technology BR-X816U2. Den er flyttbar og kan kobles til alle pc-er og Mac-er. Den skriver på alt av brennbare CD-er, DVD-er og både en- og tolags Blu-ray-disker
Pris: 1800 kr
wwww.buffalo-technology.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top