Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommerens Gadgetguide del 2

Gjennom sommeren kommer vi til å kjøre en serie med dingsene du ikke klarer deg uten, og får solen til å skinne selv om det regner.

Skrevet av / 15.06.10 - 09:00
Sommerens Gadgetguide del 2


Joby Gorillapod Magnetic
Hvis man skal ta selvportrett eller fotografere i dårlig lys, er det en god idé å bruke kamerastativ.
Gorillapod har allerede løst problemet med hvordan man setter fast stativet rundt en tregrein eller en stolpe, men noen ganger har man ikke slike muligheter tilgjengelig. Det nye stativet har genialt nok magnetføtter slik at man kan feste det på nærmeste metalliske overflate og få flotte, skarpe feriebilder.
Pris: 495 kroner
www.focusnordic.no


Sony Cybershot WX1
Her det beste blant de aller minste og mest lommevennlige kameraene.
Foretrekker man kompaktkamerer, er Sonys WX1 med 10 megapiksler, 5 x zoom og HD-video, det perfekte lommekameraet. Kameraet tar bedre bilder enn de fleste kompakter, og er bedre enn de beste i lite lys, takket være den spesielle bildebrikken. Brukervennligheten er så god at alle vil klare å få fine bilder med WX1, som også kan ta opp video i god HD-kvalitet og skape ekstra brede panoramabilder med et tastettrykk. Raskt er det også, med hele 10 bilders skuddtakt, slik at man virkelig kan fryse øyeblikket og skape morsomme bilder.
Pris: 2500 kr
www.sony.no


Philips PD7060 – Bærbar DVD-spiller
På kjedelige reiser i bilen eller regnfulle dager på hytta passer det utmerket å sette på en film for å distrahere barna.
Dette er en bærbar DVD-spiller med høyoppløst skjerm og meget bra bilde. Dessuten er lyden utmerket og apparatet enkelt i bruk. Festeanordningen er stabil, men det går likevel kjapt å feste og løsne spilleren.
Pris: 2000 kr
www.philips.no


Samsung WB650
Sitter du og ser på fotografier fra forrige ferie og forsøker å komme på hvor i all verden de ble tatt?
Med WB650 er det problemet løst, og den innebygde GPS-en viser posisjonen på et kart på skjermen. Koordinatene følger i tillegg fotografiet over til datamaskinen slik at man kan vise vennene på Google Maps hvor den herlige restauranten dere fant egentlig ligger.
Pris: 2500 kr
www.samsung.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top