Batteri

...men den kan ikke brygge kaffe, sier Sandberg om sitt nye PowerPal flerfunksjons reservebatteri.
forfatter

Sandberg lanserer et nytt reservebatteri – en såkalt Powerbank. Navnet er PowerPal 5000. Som utgangspunkt er det snakk om en nødlader, som vi etter hvert har sett i mange former og fasonger. En enhet som man lader opp hjemmefra, og når mobilen, digitalkameraet, nettbrettet eller musikkavspilleren er i ferd med å gå tom for strøm, kan man lade dem fra reservebatteriet.

Den ene siden av PowerPal har solceller, så man kan lade den opp med sollys i stedet for strøm fra stikkontakten. 8 timer i full sol lader batteriet opp fra 0-30 prosent. På den motsatte siden er det en metallkrok, som både kan brukes til opphenging av PowerPal og som stativ, så PowerPal kan stå oppreist på et bord, for eksempel når den skal lades opp med sollys. Dessuten er det også en kraftig 4-LED lommelykt innebygd.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, sier:

– Det er en mening med tingene. PowerPal er tenkt som et multiverktøy man kan ha med seg, enten man camper i villmarken, er på musikkfestival eller er håndverker. På den måten har man både ekstra strøm til sin mobil og en praktisk lommelykt med seg, som kan plasseres etter behov: Heng den opp i teltet eller still den opp i et trangt kneloft. At man hele tiden kan fylle ekstra strøm på PowerPal bare ved å legge den i solen er jo bare en ekstra fordel.

Det er en Micro USB- og en USB-inngang for utstyr som skal lades opp. Den tar 7 timer å lade opp fra en USB-lader og et døgn å lade opp i fullt sollys. Prisen for PowerPal 5000 er rundt 399 kroner.

sandberg.it

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.