Soldrevet musikk

Med denne slipper du å ha med masse batterier, Eton Soulra XL spiller så lenge det er sol. Et stort solpanel sørger nemlig for strøm til iPod-radioen, som spiller musikk i opp til fem timer på en sollading.
forfatter

Soulra XL har integrert dokkingkontakt for iPod eller iPhone, og leveres med skulderrem slik at den enkelt kan tas med ut på tur.

Den kan også lade iPod-en, og trenger fem timer på å lade de integrerte litiumbatteriene til full kapasitet.

To diskantelementer, to basselementer og to passive høyttalerelementer sørger for lyden. I følge Eton leverer Soulra XL 22 w effekt, som burde være nok til å holde festen i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.