TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Soldrevet musikk

Med denne slipper du å ha med masse batterier, Eton Soulra XL spiller så lenge det er sol. Et stort solpanel sørger nemlig for strøm til iPod-radioen, som spiller musikk i opp til fem timer på en sollading.

forfatter
Publisert 09.05.11 - 11:01

Soulra XL har integrert dokkingkontakt for iPod eller iPhone, og leveres med skulderrem slik at den enkelt kan tas med ut på tur.

Den kan også lade iPod-en, og trenger fem timer på å lade de integrerte litiumbatteriene til full kapasitet.

To diskantelementer, to basselementer og to passive høyttalerelementer sørger for lyden. I følge Eton leverer Soulra XL 22 w effekt, som burde være nok til å holde festen i gang.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend