Snart blir Apple Watch smartere

Kort tid etter lanseringen, er Apple i gang med oppdateringene til Apple Watch.

Skrevet av / 08.06.15 - 19:45
Snart blir Apple Watch smartere

Apples smartklokke har så langt vært en suksess med 3,8 millioner solgte på noen få dager etter lanseringen i april.

Allerede nå holder Apple på med en oppdatering av smartklokkens operativssystem, watch OS.

Blant nye funksjoner i Watch OS 2, er Time Lapse som viser bilder fra kjente stedet verden over på 24 timer, muligheten for å bruke bilder fra Bilderappen som bakgrunn, og se informasjon fra tredjepartsapper på hjemskjermen. Som i eksempelet Apple brukte under presentasjonen, med visning av tiden for en flyavgang, gate-nummer og når man bør gå til gaten.wOSGate

Snurrer man på kronen, kan man bla i  blant annet kalenderoppføringer med Time Travel-funksjonen, og klokken går automatisk i Nightstand-modus når den legges sidelengs, og snur innholdet på skjermen deretter.

Man kan også tegne rett på skjermen, og støtten for taleassisten Siri er utvidet. For eksempel kan man starte og stoppe når man begynner og avslutter en treningsøkt, og nå støtter den Facetime-samtaler.

Apple har også utvidet muligheten for tredjepartsutviklere til å få tilgang til mikrofonen og akselerometeret på klokken, og brukere vil kunne svare lese og svare på e-poster rett fra klokken.

watch OS 2 er tilgjengelig for Apple Watch-brukere til høsten.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top