Smartklokke fra HP og Movado

Skrevet av / 24.11.15 - 12:36
Smartklokke fra HP og Movado

De fleste har hørt om dataprodusenten HP, men Movado er ikke akkurat det mest kjente klokkemerket. De er kanskje best kjent for sin Museum Dial-klokke. I dag er det en billig kvartsklokke, men da den ble lansert i 1947 var den en liten sensasjon.

Den da mekaniske klokken, var designet av kunstneren Nathan George Horwitt, som ga urskiven sitt ikoniske «nattdesign». En sort skive med en gullfarget sol plassert kl 12. Og ikke noe mer.

Det minimalistiske designet er videreført i HP og Movados Bold Motion. En smartklokke basert på Motion X-plattformen som også brukes av Alpnia og Frederique Constant, og gir brukeren en appstyrt smartklokke.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Den logger aktivitetene dine og registrerer steg, søvn, varsler om meldinger og mer. Men har ingen skjerm som viser ikoner, tekst eller symboler.

LED i flere farver, keramisk urkasse med stål eller sort PVD og et analogt verk fra Rhonda med sju dagers batteritid, og lader, følger med i prisen på 700 dollar.

Bold Motion kan brukes med iPhone og Android-mobiler.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top