Search
Generic filters

Smarteste klokken hittil

Den nye TAG Heuer Connected kan gå fra smartklokke til mekanisk på minutter.

TAG Heuer Connected Modular 45

Med TAG Heuers nye Connected Modular 45, får du en smartklokke som kan konverteres til mekanisk ur når det passer deg.  Da kan du plukke ut smartmodulen etter treningsturen, og sette inn en klassisk TAG Heuer-klokke – og gå fra treningstøy til oppdresset på noen minutter.

For dette er den første virkelig smarte klokken, som klarer seg fint på egen hånd med innebygget GPS, pekeskjerm og smartfunksjonalitet, hvor du kan kjøpe en mekanisk klokke som du setter inn når det passer.

(Foto: Produsenten)

Vanntett

Connected Modular minner om den første Connected-klokken fra TAG Heuer, som vi testet i fjor, men her er smartklokken ny fra grunnen av. Det har gitt bedre batteritid på omlag 25 timer, raskere responser, bedre skjerm med flere visningsmoduser og over 30 digitale urskiver å velge mellom.

Klokken er også vanntett til 50 meter, slik at du kan svømme og snorkle med den, og den følger treningene dine slik de fleste smartklokker gjør. Den klarer seg på egen hånd. Slik at du ikke trenger å ha med mobilen for å laste ned og se treningsdata.

(Foto: Produsenten)

Fra 1600 Euro

De digitale urskivene kan du enkelt bytte mellom på den 35 mm store Amoled-pekeskjermen, og slik kan du gå fra stoppeklokke med mellomtider, til vanlig trehånds tidsvisning eller visning av to tidssoner samtidig.

Den koster fra 1600 Euro med silikonrem i foretrukken farve, og kan leveres med stållenke til 2300 Euro. Den mekaniske TAG Heuer klokkemodulen med deres Calibre 5-verk, koster 1600 Euro, og den setter du inn i stedet for smartmodulen når du har lyst.

Den første utgaven solgte respektable 56.000 eksemplarer på 14 måneder. Ikke verst for en smartklokke til 15.000 kr.

(Foto: Produsenten)

Mindre utgave kommer

Connected Modular 45 er som det antydes, 45mm i diameter og laget i titangrått, og den kjører en Atom-prosessor med Android Wear 2.0, og kan brukes sammen med iPhone og Android-mobiler.

På lanseringsdagen fortalte forøvrig TAG Heuers Jean-Claude Biver, at det kommer en mindre utgave på drøye 39mm til høsten.

Blant de mange smartfunksjonene, finner du kartvisning med navigasjon og anvisninger, Google Fit for treningene, og stemmestyring hvor du kan bruke Google Assistant, i de landene som har støtte for det.

En fiffig detalj, er at Google Translate er bygget inn i smartmodulen, noe som passer fint for folk som reiser mye utenlands.

Smartmodulen har også akselerometer, gyroskop, bevegelsessensor, mikrophone, GPS og NFC for nærfeltsbetaling med Android Pay, der det er tilgjengelig.

(Foto: Produsenten)

 

Med Tourbillon-verk

Den kan også utstyres med et håndlaget mekanisk urverk med tourbillon, i stedet for smart- eller den mekaniske trehånds-modulen. En tourbillon er en mekanisk del av et urverk som er bygget for å kompensere for avvik foråresaket av gravitasjon, når uret bæres i ulike vinkler. Slike er kompliserte og fryktelig dyre å lage, og derfor koster Tourbillon-verket 17.000 Euro.

Heuer 02T Tourbillon Chronograph Chronometer heter den, og den leveres i en ekslusiv koffert med alle deler inkludert.

(Foto: Produsenten)

 

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.