Search
Generic filters

Smartere, raskere, og mer klassisk

TAG Heuer Connected blir smartklokken for kjennere.

Siden smartklokker egentlig er en mini-computer med armbånd og skjerm, kan det virke som de fleste av dem prøver å ligne så lite som mulig på et klassisk armbåndsur. Det gjelder definitivt ikke TAG Heuers Connected, som nå kommer i sin mest raffinerte og k0mplette utgave.

Den tredje utgaven av Connected Watch, som de kaller den, bruker den siste versjonen av operativsystemet Google Wear OS, som støtter smartklokkens taleaktiverte Google Translate, varslinger, Google Pay, GPS og mye mer.

Den tredje generasjonen har byttet it Intel-prosessoren med Qualcomms Snapdragon 3100, som også kjører på andre smartklokker med Google Wear OS.

Her har man anstrengt seg ekstra for å få smartklokken til å se ut som en klassisk TAG Heuer kronograf med trykkere på siden, og man kan endre utseende og funksjonalitet avhengig av hva man vil bruke den til. Man kan for eksempel velge blant flere av TAG Heuers klassiske urskiver som Carrera kronografen, eller den klassiske Heuer stoppeklokken vist på bildet under. Det er også mulig å velge selv hva som skal vises på skjermen.

Kassen måler 45mm i diameter og er 13mm tykk, men TAG Heuer har endret designet på blant annet remfestene for å få den store klokken til å ligge bedre på armen.

Smartklokken kan brukes med alle mobiler, iPhone med iOS, og Android-mobiler, og har også tilsvarende funksjoner som man finner i en treningsklokke. Den er også vanntett nok til at man kan svømme med den, men til 50 meter, så noen dykkerklokke er det ikke.

Bak den 1,39 tommer store OLED-skjermen – som alltid er på, befinner det seg gyroskop, akselerometer og sensorer for pulsmåling, som man forventer i en treningsklokke, og Connected Watch er rigget for ulike treningsformer og den integrerte Sports appen støtter da også aktiviteter som sykling, spasering, løping – og golf – som man kan se av bildet under.

Det finnes et bredt utvalg remmer og lenker som enkelt kan byttes, og klokken vil bli tilgjengelig i stålgrått og sort. Batteritiden er oppgitt til 20 timer, og skal kunne kjøre GPS-sporing kontinuerlig i opptisl seks timer, inkludert musikkavspilling og pulsmåling.

Pris og tilgjengelighet er ikke oppgitt, men mye tyder på at den enkleste utgaven med gummirem vil legge seg rett under 20.000 kr, mens utgaven med stållenke blir noe dyrere.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
Lukk