Dokking

Mange dokkinghøyttalere kan ikke bruke med annet enn iPhone og iPod med 30-pinners kontakt. Auris Bluetooth-adapter løser det problemet.
forfatter

Hvis du har kjøpt en Android-mobil eller ny iPhone 5 med den lille Lightning-kontakten, kan du ikke bruke dokkinghøyttaleren din lengre. Vel og merke dersom den har den gamle 30-pinns kontakten som Apple har brukt helt siden den første iPod-en kom for 10 år siden.

Løsningen er en adapter, eller enda bedre, en trådløs adapter. Med Auris lille Bluetooth-adapter plassert i dokkingen, kan du nemlig strømme musikken trådløst fra alle musikkspillere og mobiler med Bluetooth. De fleste altså.

Og det spiller ingen rolle hva slags modell eller operativssystem mobilen har. Bluetooth er alt som trengs.

Auris-adapteren kan også kobles til en aux linjeinngang, og det følger med en minijackledning. Den kan brukes med opp til åtte enheter, så hele familien kan spille musikk trådløst når de ønsker. Knapper på siden av adapteren kan brukes til å justere volumet, eller hoppe frem og tilbake i spillelisten.

Auris-adapteren koster 399 kroner, og er i butikkene nå.

White Black

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.