Skriv meldinger med hanskene på

Hold varmen på lanken med bedre grep om mobilen.
Annonse
Annonse
forfatter

Du trodde kanskje ikke at du trengte hansker om våren. Men i disse tider hvor mange av oss har god tid til å gå turer ute, kan det likevel være kjølig ute. Spesielt om kveldene. Da er et par hansker et must.

Det er bare ett aber med hansker. Når det ringer, eller man får en melding, må hanskene av. Etter litt plunder og heft kan det hende man er klar til å svare akkurat når ringeren legger på. Tekstmeldinger? Instagram-post eller Snap? Da må hanskene av.

Men det finnes hansker som ikke må av, for å betjene mobilen.

De lette hanskene fra Mujjo er laget i tre lag med mikrofleece og et Thinsulate-lag. De er litt tykkere enn Mujjo-hanskene vi prøvde for et par år siden, men mye varmere å ha på når det er kaldt.

Den tykkere versjonen har de samme gummierte stripsene på innsiden, som gir et bedre grep om telefonen. Og godt er det. For fleece er ganske glatt, og de egner seg ikke til bilkjøring.

Annonse

Fingertuppene er konduktive, det vil si at de fungerer på kapasitive berøringskjermer, som alle mobiler har. Siden vi prøvde de første hanskene fra Mujjo, har de forbedret det konduktive området på tommelen ved å gjøre det større.

Vi ville ha foretrukket at litt mer av håndflaten også var gummiert. Det ville gitt et enda sikrere grep, og også gjort dem bedre egnet til bilkjøring.

Hanskene er ikke helt vindtette. Man kjenner vinden gjennom de tre lagene hvis man er ute å sykler, og hvertfall om man kjører motorsykkel. Men til denslags finnes det bedre hansker.

De isolerer bedre mot både kulde og vind, men den tykkere utgaven av Mujjo-hansken, oppleves som litt trang. Hvis man er usikker på størrelse, så velg en størrelse større en du vanligvis bruker.

Annonse

De trelags Mujjo-hanskene koster cirka 55 Euro inklusive frakt, pluss mva, så helt billige er de ikke, men kvaliteten og brukeropplevelsen er bra.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.
Kompakt og lett med stor rekkevidde
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.