Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Skriv meldinger med hanskene på

Hold varmen på lanken med bedre grep om mobilen.

Du trodde kanskje ikke at du trengte hansker om våren. Men i disse tider hvor mange av oss har god tid til å gå turer ute, kan det likevel være kjølig ute. Spesielt om kveldene. Da er et par hansker et must.

Det er bare ett aber med hansker. Når det ringer, eller man får en melding, må hanskene av. Etter litt plunder og heft kan det hende man er klar til å svare akkurat når ringeren legger på. Tekstmeldinger? Instagram-post eller Snap? Da må hanskene av.

Men det finnes hansker som ikke må av, for å betjene mobilen.

De lette hanskene fra Mujjo er laget i tre lag med mikrofleece og et Thinsulate-lag. De er litt tykkere enn Mujjo-hanskene vi prøvde for et par år siden, men mye varmere å ha på når det er kaldt.

Den tykkere versjonen har de samme gummierte stripsene på innsiden, som gir et bedre grep om telefonen. Og godt er det. For fleece er ganske glatt, og de egner seg ikke til bilkjøring.

Annonse

Fingertuppene er konduktive, det vil si at de fungerer på kapasitive berøringskjermer, som alle mobiler har. Siden vi prøvde de første hanskene fra Mujjo, har de forbedret det konduktive området på tommelen ved å gjøre det større.

Annonse

Vi ville ha foretrukket at litt mer av håndflaten også var gummiert. Det ville gitt et enda sikrere grep, og også gjort dem bedre egnet til bilkjøring.

Hanskene er ikke helt vindtette. Man kjenner vinden gjennom de tre lagene hvis man er ute å sykler, og hvertfall om man kjører motorsykkel. Men til denslags finnes det bedre hansker.

De isolerer bedre mot både kulde og vind, men den tykkere utgaven av Mujjo-hansken, oppleves som litt trang. Hvis man er usikker på størrelse, så velg en størrelse større en du vanligvis bruker.

De trelags Mujjo-hanskene koster cirka 55 Euro inklusive frakt, pluss mva, så helt billige er de ikke, men kvaliteten og brukeropplevelsen er bra.

 

 

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.