Samsung Galaxy Note 4 specs lekket

forfatter

Det første Galaxy Note nettbrettet ble lansert i forbindelse med IFA 2011 i Berlin under arrangementet Samsung Mobile Unpacked. Siden da har Samsung hvert år lansert en ny Note-model under IFA-messen, og vi har allerede fått invitasjon til den neste Samsung Mobile Unpacked eventen som går av stabelen 3. september.

En indonesisk online-butik, erafone, greide imidlertid ikke vente til den offisielle lanseringen og har allerede lagt ut de komplette spesifikasjonene på sin hjemmeside.

Skærmbillede 2014-08-14 kl. 20.30.36

Her kan man lese seg til at Galaxy Note 4 kommer med 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n samt Wi-Fi Direct og Bluetooth 4.0. Skjermen på 5,7″ blir av typen Super AMOLED og får en imponerende oppløsning på hele 2560 x 1440 piksler, tilsvarende en pikseltetthet på 515 ppi. Operativsystemet blir Android 4.4.3 KitKat, mens en Snapdragon 805 quad-core prosessor med 4 gigabyte RAM står for hjernekraften.

Galaxy Note 4 kommer i tre utgaver med henholdsvis 16, 32 eller 64 gigabyte intern lagringsplass, som i alle tilfeller kan utvides med opptil 128 gigabyte via microSD-kort.

Ganske heftige spesifikasjoner mener vi. Hva synes du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.