Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Samsung Galaxy Note 4 specs lekket

Det første Galaxy Note nettbrettet ble lansert i forbindelse med IFA 2011 i Berlin under arrangementet Samsung Mobile Unpacked. Siden da har Samsung hvert år lansert en ny Note-model under IFA-messen, og vi har allerede fått invitasjon til den neste Samsung Mobile Unpacked eventen som går av stabelen 3. september.

En indonesisk online-butik, erafone, greide imidlertid ikke vente til den offisielle lanseringen og har allerede lagt ut de komplette spesifikasjonene på sin hjemmeside.

Skærmbillede 2014-08-14 kl. 20.30.36

Her kan man lese seg til at Galaxy Note 4 kommer med 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n samt Wi-Fi Direct og Bluetooth 4.0. Skjermen på 5,7″ blir av typen Super AMOLED og får en imponerende oppløsning på hele 2560 x 1440 piksler, tilsvarende en pikseltetthet på 515 ppi. Operativsystemet blir Android 4.4.3 KitKat, mens en Snapdragon 805 quad-core prosessor med 4 gigabyte RAM står for hjernekraften.

Galaxy Note 4 kommer i tre utgaver med henholdsvis 16, 32 eller 64 gigabyte intern lagringsplass, som i alle tilfeller kan utvides med opptil 128 gigabyte via microSD-kort.

Ganske heftige spesifikasjoner mener vi. Hva synes du?

forfatter
Skrevet av

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.