Search
Generic filters

Ryggsekken er full av sanger

Frontmannen i System of a Down, Serj Tankian, lanserer en sekk full av kunstverk, musikk – og AR.

HEX x Serj Tankian

I samarbeid med motemerket HEX lanserer Serj Tankian sin egen reiseveske. Tanken er at den skal være den perfekte håndbagasjen, med oppbevaring av viktige personlige eiendeler, som man dessuten skal få enkel tilgang til. En gjennomtenkt plassering av hver enkelt eiendel, altså.

– Når jeg reiser, avhengig av lengden på oppholdet, tar jeg utstyr i henhold til det. Når jeg drar til New Zealand må jeg medbringe en masse saker. Jeg tar med min heftigste bærbare datamaskin, i tillegg til min vanlige Macbook Pro. Jeg tar også med min iPad og greier.

Han fortsetter:

– Jeg liker å ha en sekk hvor alt passer. Jeg byttet alltid mellom PC-bag og ryggsekk, men endelig er denne begge. Jeg elsker å ha en plass til hodetelefonene, som er lett å komme til på flyet. Og et trygt men enkelt sted å ha passet og sånt. Jeg elsker hvordan vi har klart å konfigurere alle lommene slik at dette faktisk er alt du trenger på flyet.

HEX x Serj Tankian er en ryggsekk med plass til alt du trenger til flyturen. Og den er satt musikk til… Foto: HEX

Musikalske overraskelser

Serj Tankian, som er kjent fra metalbandet System of a Down, har også lagt med noen overraskelser. Han har både laget grafikk og dessuten musikk, som du får tilgang til ved å peke mot grafikken med mobilen. Dette ved hjelp av AR-appen ARloopa, som utvider virkeligheten.

Alle av Tankians malerier har han satt unik musikk til, og du får tilgang til musikken ved åpne appen og rette mobilen mot kunstverket. Tanken er at du skal kunne «høre selve kunstverket». Sekken er et eget kunstverk, som du også kan «høre på» på samme måte.

Det hele kan nok virke noe «artsy fartsy», og tilhengere av System of a Down vil muligens rynke på nesen over at en utpreget sosialist plutselig lanserer motetilbehør. Men i følge ham selv er det en ny måte å stimulere sin kreative drivkraft.

Ryggsekken HEX x Serj Tankian koster 200 dollar. Her får du egne lommer til bærbar PC og nettbrett, en til hodetelefoner og dessuten flere interne lommer til eksterne harddisker og andre verktøy en reisende musiker trenger på ferden.

Mer info: hexbrand.com

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.