TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Ryggsekken er full av sanger

Frontmannen i System of a Down, Serj Tankian, lanserer en sekk full av kunstverk, musikk – og AR.

forfatter
Publisert 10.12.19 - 11:43

I samarbeid med motemerket HEX lanserer Serj Tankian sin egen reiseveske. Tanken er at den skal være den perfekte håndbagasjen, med oppbevaring av viktige personlige eiendeler, som man dessuten skal få enkel tilgang til. En gjennomtenkt plassering av hver enkelt eiendel, altså.

– Når jeg reiser, avhengig av lengden på oppholdet, tar jeg utstyr i henhold til det. Når jeg drar til New Zealand må jeg medbringe en masse saker. Jeg tar med min heftigste bærbare datamaskin, i tillegg til min vanlige Macbook Pro. Jeg tar også med min iPad og greier.

Han fortsetter:

– Jeg liker å ha en sekk hvor alt passer. Jeg byttet alltid mellom PC-bag og ryggsekk, men endelig er denne begge. Jeg elsker å ha en plass til hodetelefonene, som er lett å komme til på flyet. Og et trygt men enkelt sted å ha passet og sånt. Jeg elsker hvordan vi har klart å konfigurere alle lommene slik at dette faktisk er alt du trenger på flyet.

HEX x Serj Tankian er en ryggsekk med plass til alt du trenger til flyturen. Og den er satt musikk til… Foto: HEX

Musikalske overraskelser

Serj Tankian, som er kjent fra metalbandet System of a Down, har også lagt med noen overraskelser. Han har både laget grafikk og dessuten musikk, som du får tilgang til ved å peke mot grafikken med mobilen. Dette ved hjelp av AR-appen ARloopa, som utvider virkeligheten.

Alle av Tankians malerier har han satt unik musikk til, og du får tilgang til musikken ved åpne appen og rette mobilen mot kunstverket. Tanken er at du skal kunne «høre selve kunstverket». Sekken er et eget kunstverk, som du også kan «høre på» på samme måte.

https://youtu.be/RCH9tDx8uMg

Det hele kan nok virke noe «artsy fartsy», og tilhengere av System of a Down vil muligens rynke på nesen over at en utpreget sosialist plutselig lanserer motetilbehør. Men i følge ham selv er det en ny måte å stimulere sin kreative drivkraft.

Ryggsekken HEX x Serj Tankian koster 200 dollar. Her får du egne lommer til bærbar PC og nettbrett, en til hodetelefoner og dessuten flere interne lommer til eksterne harddisker og andre verktøy en reisende musiker trenger på ferden.

Mer info: hexbrand.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend