Google Glass

Det kan late til at Google Glass vil komme i en variant for de som bruker briller til vanlig.
forfatter

Brian Matiash, en av Googles kommunikasjonssjefer, postet nylig (men fjernet like raskt) noen fotografier på sin Google+ profil som viser Google Glass sammen med reseptbelagte brillelinser.

Foto: Brian Matiash
Foto: Brian Matiash

Dermed kan det late til at Google Glass vil komme i en versjon som også fungerer med normale briller. Gode nyheter, all den tid 3 av 4 nordmenn over 15 år nå bruker briller. Dette i følge en undersøkelse TNS Gallup gjorde for Norges Optikerforbund i 2012.

Det er ennå ingen lanseringsdato for den reseptvennlige versjonen av Google Glass. Men i følge teknologibloggen Wired var støtte for reseptlinser lagt inn i programvaren i oktober i år, og at det dermed kan være realistisk å forvente en lansering i løpet av 2014.

Kilde: Wired

(Alle fotografier: Brian Matiash)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også