TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Resept-linser til Google Glass?

Det kan late til at Google Glass vil komme i en variant for de som bruker briller til vanlig.

Brian Matiash, en av Googles kommunikasjonssjefer, postet nylig (men fjernet like raskt) noen fotografier på sin Google+ profil som viser Google Glass sammen med reseptbelagte brillelinser.

Foto: Brian Matiash
Foto: Brian Matiash

Dermed kan det late til at Google Glass vil komme i en versjon som også fungerer med normale briller. Gode nyheter, all den tid 3 av 4 nordmenn over 15 år nå bruker briller. Dette i følge en undersøkelse TNS Gallup gjorde for Norges Optikerforbund i 2012.

Det er ennå ingen lanseringsdato for den reseptvennlige versjonen av Google Glass. Men i følge teknologibloggen Wired var støtte for reseptlinser lagt inn i programvaren i oktober i år, og at det dermed kan være realistisk å forvente en lansering i løpet av 2014.

Kilde: Wired

(Alle fotografier: Brian Matiash)

Legg igjen en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.