Search
Generic filters

Regattatimer, pulsmåling og kartplotting

Garmins smartklokke er skreddersydd for et liv på sjøen.

Den nye smartklokken fra Garmin, er i bunn og grunn som alle smartkokker, bare mer robust og rettet mot båtlivet mer enn noe annet. Den maritime Quatix 6 er basert på Garmins Fenix 6 serie, men med flere funksjoner som båtfolket har bruk for.

Den har innnebygget GPS og kan kobles opp mot kartplottere, og har funksjoner tilpasset fiske og seiling. I følge Garmin støtter Quatix 6 også styring av autopilot, man kan streame båtdata, og seilere får regattatimer med virituell startlinje, avstand til start, nedtellingsklokke og bauteguide.

Man kan legge inn seilingspunkter fra den 1,3′-tommer store skjermen uten å stå ved kartplotteren, og den kan styre musikken via Bluetooth. Quatix 6 har en app kalt Fusion-Link Lite. quatix 6 med støtte for Bluechart g3-sjøkart med Navionics-data, og klokken kan brukes som navigasjonsverktøy selv om man ikke er tilkoblet en kartplotter.

Ikke nok med det, her får man også ankeralarm, som varsler om båten driver, og man kan beregne hvor mye ankerline som å slippes ut. Konkurransefiskere vil ha nytte av fisketimeren med fangstlogg som gir fiskeren oversikt over antallet eller vekten, før man må inn til veiing.

Den har selvsagt pulsmåling på håndleddet, som også fungerer under vann, og Pulse Ox som måler oksygeninnhold i blodet. Pulse Ox støtter også søvnovervåking og akklimatisering om man er i høyden.

Quatix 6 er 47 mm i diameter med en 1.3” LED-basert fargeskjerm som er lesbar under alle lysforhold, og den er vanntett ned til 100 meter.

Batteritiden er oppgitt til 14 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, 24 timer i GPS-modus og opptil 60 timer i UltraTrax-modus. Brukeren kan selv velge hvilke funksjoner og sensorer som skal være aktive til en hver tid, for strømsparing, i Power Manager-appen.

Quatix 6 kommer i to versjoner, en normal med blå gummirem, og en i titan med lenke. Quatix 6 Titanium koster 11.199 kr, mens Quatix 6 i rustfritt stål koster 7.799 kr.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.