Record sluker Endomondo og MyFitnessPal

Under Armor kjøper fitness-nettsteder og slår de sammen med sin sin egen

Skrevet av / 07.02.15 - 17:28
Record sluker Endomondo og MyFitnessPal

Sportsklesmerket Under Armor har fra før fitness-nettstedet Record som havnet litt i skyggen av de mest kjente nettstedene. Men for et drøyt år siden kjøpte de MapMyFitness som har et utmerket brukerforum for å informere medlemmene.

Nå slår de på stortromma og spanderer over en halv milliard dollar på å kjøpe danske Endomondo ($85 millioner) og amerikanske MyFitnessPal ($485 millioner). Dermed kommer de til å bli en av de dominerende nettstedene på fitnessmarkedet.

record-buttons

Deras apper og nettsteder kommer dermed til å kunne spore alt fra kalorier og næringsinntak til treningsresultater. Dermed kommer de til å bli en av de mest interessante nettstedene å koble til sitt treningsarmbånd eller smartklokke.

På CES ble det avslørt et samarbeid med HTC som forventes å slippe et treningsarmbånd på Mobile World Congress i mars. At det armbandet får støtte for disse nettstedene er mer enn trolig.

record.underarmour.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top