TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Råsmart panorama med iPhone

Se den snurrer! En enklere måte å ta panorama har vi ikke sett. Cycloramic bruker vibrasjonen i iPhone for å rotere mobilen under opptak.

forfatter
Publisert 03.01.13 - 08:00

Det finnes en app for alt, heter det, og Cycloramic bygger så vist opp under påstanden med sin panoramaapp for iPhone. Sett mobilen på et bord, og kos deg med kollegenes kollektive måping når mobilen roterer av seg selv, og tar et 360 graders panoramaopptak.

Appen bruker mobilens vibrasjonsmotor for å dreie mobilen, mens kameraet tar panoramavideo, men bare på iPhone 5 og kun video uten lyd. Ikke stillbilder. Foreløpig.

Men til sju kroner er det billig moro, uansett. Sjekk videoen:

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde